reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tata był na Katowickiej i na Hetmanskiej w zadnym Lidlu nie bylo:p No trudno ja ostatnio w Realu kupilam za 44 zł:) Jak sa 3 zl drozsze nikt sie nie rzuca a jak mega tanie to wszyscy:p
Co do kupek to dziecko moze robic kupke od kilkunastu dziennie do jednej na 2 tyg. tak mi pediatra powiedziala. Jak robi to regularnie i sie nie meczy to wszytko jest ok:) Basia tez jak miala jakies 3-4 miesiace miala przestoj kupkowy a teraz tak 2 dziennie:)

no wczesniej mi polozna powiedziala ze mala w 100% przyswaja moj pokarm i dlatego te kupki raz na tydz ale teraz jak juz daje inne jezonko to myslalm ze czesciej beda.... Skrzat dzieki troszke mnei uspokoilas:) mala sie wogole nie meczy przy nich jak juz sa,robi tak jakby robila je kilka razy dziennie,zero wysilku i wogole.... w akpolu pampki sa po 45 zl. ja teraz od poczatku kupuje bandytce pampki bo dada mi sie nei podobaja sa za sztywne, nie lubilam ich. narazie dopoki bedzie mnie stac to pamki kupuje:)

kurde goście z domu a mala jakby odzyla,nie maruda tak bardzo i teraz nawet na macie lezy i tak mocno nie piszczy ale oczywiscie musze siedziec obok i oc jakis czas mowic do niej:)

tak mi sie wydaje ze chce mojej bliskosci bo z niej wogole pieszczoch:) uwielbia byc glaskana,calowana, przytulana... a co do tego ze ciagle musze przy niej siedziec to mam taka cicha nadzieje ze zmieni sie to jak mala zacznie sama siaac i sie troche sama zabawiac bo teraz zabawketrzeba jej podac bo jeszcze sama nei wezmie itp.

z6145313X.jpg to jest też fajne, ale bardziej do ogrodu się nadaje, niż do pokoju :-D

reklama
tak mi sie wydaje ze chce mojej bliskosci bo z niej wogole pieszczoch:) uwielbia byc glaskana,calowana, przytulana... a co do tego ze ciagle musze przy niej siedziec to mam taka cicha nadzieje ze zmieni sie to jak mala zacznie sama siaac i sie troche sama zabawiac bo teraz zabawketrzeba jej podac bo jeszcze sama nei wezmie itp.

pewnie się zmieni zacznie siadać to zajmie się zabawkami i chwilę zajmie się też sobą , jak moja mala też lubiła jak przy niej byłam non stop a potem mogłam choć na chwilę do kojca i zabawki - obiad szło zrobić :) to tak chyba z 8 m-cy miała :)

kiedyś w tvn pokazywali gadżety dla dzieci do zabawy i taki właśnie domek z kartonu do kolorowania prowadzacy zwrócił uwagę, że go zatkało jak zobaczył, że ten domek kosztuje 130 zl :-D:-D:-D

Do góry