ja nie wiem co wy tak sie boicie tej Polnej??? ja tam rodziłam i jestem bardzo zadowolona. chyba ze tak trafiłam akurat (bylam tam 4dni i jakos nie trafilam na wredne położne czy lekarzy).
przy porodzie mialam swoja polozna( duzo mi pomogla), lekarz ktory odbierał moj porod tez spoko. bardzo mily, wyrozumiały, asystent tez... po porodzie polozne spoko... chetne do pomocy, pomagaly mi przy malym czy przy wyjsciu do toalety. ostrzegały przed obchodem..ze gacie trzeba chowac,...itp. oczywiscie mowie tu o tych mlodych położnych.
tez sie bardzo bałam wybierając ten szpital...tyle sie nasłuchałam.... jedynie co źle wspominam to izbe przyjec a to dlatego ze pojechalam do szpitala przy regularnych skórczach co 3min a ci mnie podpieli pod ktg na 30min. myślałam ze umrę później stwierdzili "piękne regularne i silne skórcze" zapraszamy na porodówke. nie licząc tego to nie moge nic złego powiedziec na polną....
ale jak czytam opinie o innych szpitalach to chyba nie ma reguły zawsze gdzie sie trafi ktoś nie miły.
aha pamietajcie ze wybierając polną decydujecie sie na dziecko 24h/na dobre a nie tylko do karmienia! aha ja mialam zaplacic za ZZo na polnej 350zł, jednak na koncu nie zapłaciłam bo mojego tak zakrecili ze sie wnerwil. ale ponoć jest za darmo.
powodzenia w wyborze i zycze zeby każda mamuśka mogla godnie urodzić
słowiczek- uważaj bo się zarazisz
hahahha
cholerka a ja znowu musiałam tablety odstawic naczynka mi zaczęły pękać:/ cholera to juz chyba bedzie 4zmiana:/