reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
dowikla- nawet nie wiesz jak ja sie ciesze! w koncu jakis kontakt ze swiatem:)
mamy problem z mal problem tylko chodzi o to ze znowu budzi sie co chwilke w nocy,jest strasznie marudny, dzis praktycznie caly dzien na rekach, chwilke sie tylko pobawil i ryk,aja aja i aja aja .... nawet obiadku calego nie zjadl...co bardzo mnie dziwi bo przeciez on na jedzenie to jak lew na padline:p hehhe ale dalam porownanie:p
no i wlasnie nie wiemy co mu jest.....czy kolejne zeby ida czy co:( temperatury nie ma....kupke robi normalnie, brzuszke miekki...wiec juz nie wiem.
jestem strasznie padnieta. wszystko mnie boli.
chyba z moim jakies piwko wypijemy na rozluznienie....
a co u was??? zdrowe?

ILONKA
Moze to rzeczywiscie zeby:tak:Kurcze tylko szkoda ze musicie sie tak meczyc i pewnie niezle denerwowac
A u nas ok.Wszyscy zdrowi:tak::tak::tak:Mlode coraz bardziej szaleja-jesli mozna jeszcze bardziej
A Wiktoria ma znowu szorstkie i czerwone policzki a ja nie mam pojecia od czego:no:

GOSIA
A Twoja Emilka ma jakas alergie:confused:

Ja dzisiaj pierwszy raz chce polozyc Wiktorie spac bez pampersa:tak:Z Klaudia sie jeszcze troszke wstrzymam bo nie potrafi jeszcze tak wstrzymywac jak Wiktoria
Wiktoria juz od dłuzszego czasu ma sucha pieluche jak sie rano budzi i ładnie woła siku:tak::-)

Hejka
Ilonka - Natalka jak jej wychodzily dwa ząbki na gorze to tez taka marudka byla, na szczęscie nie bylo gorączki.
Pinka - fajny torcik, no a pomysl z cukiernia tez zresztą ;-) jakby co to będę przychodziła na smakołyki :tak:
Jarzębinko - widze ze ciaza troche daje sie we znaki :sorry2: ja sie czuje dobrze, tylko mam wyskokie cisnienie i straszne bóle głowy czasami, bede musiala brac jakies tabletki bo na apapach to bez sensu :baffled:
Ja bylam na dokladnym usg, ciesze ze sobie zrobilam, bo bylo bardzo milo i przede wszystkim wszystko po raz pierwszy zostalo mi fajnie pokazane i opowiedziane :-) z dzidzią wszystko wporządku, jest śliczniutka i maluśka :rofl2: w zasadzie to mi z usg wychodzi 17 tydzien max. widze ze takie podejsice do kobiety w ciazy z jakim sie dzis spotkalam jest bardzo dobre, moj poprzedni gin byl okropny, a ta teraz jest jakas chyba niekompetenta, przynajmniej takie stwarza wrażenie, wiec nie wiem czy nie isc prywatnie i miec dobrą, porządną i miłą opiekę :confused:

witam i ja piatkowo ....... i byle do 15.00 :tak::tak::tak:

Iwonka, to super,że z maleństwem wszystko OK :tak::-D:tak: i żę samopoczucie dopisuje, bo przy Natalce, to faktycznie musisz mieć podwójne zdrowie i siły :tak: a mała wraca do żłoba .......

Pinka, torcik cudeńko, akurat taki chłopięcy ....:tak:

Gosia, to pewnie będziesz musiała się zebrać i pozwolić Emilce upiec torta, bo zyć Ci nie da ..... :tak:

Ilonka, to witamy na BB z własnego domku .... :tak:

Słowiczek, tylko krótko, zwięźle i na temat .... :-)

Dowikla, i jak minęła nocka na sucho i bez pieluchy ..... :tak:

a ja ponawiam ZAPROSZENIE 30 marca zapraszam WAS wszystkie na torta, może uda nam się spotkać ....... ( ok. 15.30.....)

Ja rowniez sie witam:-)
Dziewczynki nie dawno mi wstały:tak:A ja powiesilam sobie pranie i po sniadaniu wystawie je na balkon;-)

Po pierwszej nocy bez pieluchy ok:tak::tak::tak:Wiktoria wołała siku dopiero jak wyciagnełam Ja z łozeczka:tak::tak::tak:
Jestem z Niej dumna:tak::tak::tak:
Teraz tylko musez czekac az Klaudia przestanie w nocy sikac,bo dzisiaj pampersik był mokry

JARZEBINKA
A TY jak sie czujesz:confused:Ja tez mam nadzieje ze uda nam sie spotkac:tak:

IWONKA
Super ze z dzidzia wszystko ok:tak::tak::tak:A ze z usg wychodzi mniejsza...zdarza sie:tak::tak::tak:Moje tez tak miały
No i pamietaj MALE JEST PIEKNE;-)
A tak wogole to najwazniejsze ze dzidzius jest zdrowy:tak::tak::tak:

reklama
witam sie i ja .... jestem ledwo zywa.....
mały znowu sie co chwilke budził w nocy...masakra.chyba ze trzy razy w ciagu godziny. juz nie mam pojecia co mu jest.... juz sama nie wiem czy to zeby czy co...bo dopiero co mu wyszly dwa na dole i juz by mu mialy wychodzic do gory?
teraz terorysta pełza w salonie....a ja szybko na neta wskoczylam.
musze poodkurzać bo mam pokoj zakurzony od tego wczorajszego montazu netu.
wszytsko mnie boli...nawet glowa.
apropos gin. to ja tez chodzilam prywatnie, placilam 110zl za wizyte. bo jak mialam czekac w przychodni na polnej tyle godzin to mnie szlak trafiał.ogolnie to troche kasy na ta moja ciaze poszlo..bo wizyty najpierw co 4tyg. pozniej jak sie pojawilo zagrozenie to co 3.
ja czasami tak sobie mysle ze bym chciala byc za jakis czas w ciazy...ale jak juz teraz wiem co mnie bedzie czekac to bede w takim stresie ze szok. a mysl o porodzie ...brrr gesia skorka.
sama ciaza to super czas ale rozwiazanie koszmar...:(

Do góry