reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witajcie laseczki

u was pogoda okropna a u mnie prawdziwa wiosna słonce grzeje jak nie wiem vała z ojcev nna spacerku a ja obiad robie i mam chwile na bb:tak::tak::tak:

kurcze juz by mogło tak slicznie zostac ten zapach wiosny uwielbiam go!!!!!!!!!!!

wczoraj zrobiłam sernik na zimno i wyobrazcie sobie z tak z moim dochodzilismy kroilismy po kawalku i na dzis tylko po skromnej porcji zostało:szok::szok::szok::szok: heheeh

Gosia -juz czytam

reklama
A my nie poszlismy na spacerek:no:Zaraz kłade mlode na drzemke i chyba umyje sobie głowe:-)
ILONKA
Fajnie ze masc działa:tak::tak::tak:
PINKA
Uwielbiam sernik na zimno:-)Ale mi narobilas apetytu;-)Chyba jutro tez zrobie:tak::tak::tak:

witam wszystkie mamusie:)

Gosia_k23 - gdzie na obornickiej jest plac zabaw? często tam jestem i nic mi nie rzuciło się w oczy....

kurcze ja też juz chce wiosne - normalnie zaczynam w depresje pogodową wpadać.....Zimo kończ się!!! nie dość, że kryzys to jeszcze wiosna nie chce do nas zawitać ;-)

Witam:-)
Taki plac zabaw to pewnie fajna sprawa:tak:Ja jeszcze na czyms takim nie bylam:zawstydzona/y:
Szczerze mowiac to wole spacery i zabawy na swiezym powietrzu:-)Chociaz poki co pogoda nas nie rozpieszcza:no:No ale byle do wiosny;-):-)
Pewnie zaliczymy dzisiaj jakis spacerek

i ja sie witam...
ale pewnie nie na dlugo bo mały wlasnie sie budzi i zaczyna kwiczec...
moj P. ma dzisiaj sciagane szwy. na 16/17h musi jechac. mam nadzieje ze zdejma mu ten smieszny wacik.
dowilka- gdzie na spacer uderzasz ??
co u reszty?
słowiczek- pochwal sie kuchnia:)
musze isc do małego...plakac zaczyna. odezwe sie niebawem:)

ILNOKA
Spacer tzn jakies zakupki w osiedlowych sklepach:-DI nasz plac zabaw:-D
Moze uda mi sie kupic lampe do nas i firanki do Dominika-zazyczyl sobie z zygzakiem

reklama
cześć lasie!!!
Tak, kuchnia gotowa, ale bałagan w całym domu nadal...a ja zamiast sprzątać to dopadł mnie mega leń i sie obijam...nic mi się nie chce.
Wrzucam kilka fotek kuchni. Cała kuchnia zrobiona przez mojego mężusia od poczatku do końca. Materiał na meble był tylko pocięty na formatki a reszta to jego robota...
jeszcze tylko drobna wykończeniówka została...cokół, karnisz i inne pierołki.

Ostatnia edycja:
Do góry