reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy
DŻEM DOBRY
ale piękna wiosna za oknem miodzio....
mały śpi więc mam chwilke.
mialam wczoraj napisac i zapomnialam ze mały jednak przeprosił kaszkę...i zjadł prawie cała misieczke. zobaczymy jak dzisiaj.... pozniej mu kupie inny smak zeby mu sie nie znudziła.
gdzie sie podziewacie mamuski??? same remonyty w domkach to czasu nie ma...
dziewczyny co mozna kupic facetowi na rocznice slubu? nie mam zupelnie pomyslu a na wycieczke mnie nie stac.chyba ze dla jednej osoby hhahaha
ale piękna wiosna za oknem miodzio....
mały śpi więc mam chwilke.
mialam wczoraj napisac i zapomnialam ze mały jednak przeprosił kaszkę...i zjadł prawie cała misieczke. zobaczymy jak dzisiaj.... pozniej mu kupie inny smak zeby mu sie nie znudziła.
gdzie sie podziewacie mamuski??? same remonyty w domkach to czasu nie ma...
dziewczyny co mozna kupic facetowi na rocznice slubu? nie mam zupelnie pomyslu a na wycieczke mnie nie stac.chyba ze dla jednej osoby hhahaha
Witam:-)
No piekna wiosna;-)nie ma co
A ja w nocy zostawaiłam pranie na balkoniewiec jak zobaczyłam rano ten snieg to bylam w lekkim szoku
ILONKA
Ja tez stale daje Im inna kaszke zeby sie nie znudziła,no ale moje dziewczynki to jedza wszystko hihihi
No piekna wiosna;-)nie ma co
A ja w nocy zostawaiłam pranie na balkoniewiec jak zobaczyłam rano ten snieg to bylam w lekkim szoku
ILONKA
Ja tez stale daje Im inna kaszke zeby sie nie znudziła,no ale moje dziewczynki to jedza wszystko hihihi
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam się piątkowo ..... bałwany juz stoją na podwórku ?????
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Hej Kobitki :-)
Serdecznie Witam nowe mamuśki ;-)
A teraz Was troche powkurzam, u Was śnieg, a tu kwitną żonkile, trawka zielona, a w powietrzu czuć wiosnę...mam nadzieję, ze te wichury i deszcze dadzą nam teraz spokój na kilka najbliższych miesięcy...Pinka jak u Ciebie pogoda???
jarzębinka jak dzis samopoczucie?
Gosiu a ty nadal pracujesz? czy juz zrezygnowałas z tej roboty? bo widzę, ze rano pisujesz ;-)
moniakap prezent wybrany ?
ilonka a moze kupisz sobie jakąs sexi bieliznę i zrobisz mężulciowi striptease ??? Tylko uwazaj, bo on nadal na zwolnieniu jest a tak poważnie, to nie mam głowy do prezentów, nigdy się z mężem specjalnie nie obdarowywaliśmy, a jak juz to bardzo skromnie lub na zasadzie, ze cos mi się w sklepie spodobało, to mąż to kupował mówiąc, ze to juz na urodziny czy jakąś inną bliską okazję.
Dowikla no dzielna jestes babka, a wiesz, ze u mnie tez było prawdopodobieństwo ciązy blizniaczej, na pierwszym USG wykryli "cos" co wyglądało tak jak drugi zarodek, ale stwierdzili, ze albo zarodek obumarł, albo jest to jakiś krwiak, wiadomo w pierwszych tygodniach ciąży trudno tam cokolwiek zobaczyć, ja jednak wolę myślec, ze był to jakiś krwiak, bo świadomość tego, ze mogło byc to drugie dzieciątko trochę mnie przerasta :-(
Mykam kobitki, jutro skuwamy łazienkę, oj będzie się działo Miłego dzionka paaa
Serdecznie Witam nowe mamuśki ;-)
A teraz Was troche powkurzam, u Was śnieg, a tu kwitną żonkile, trawka zielona, a w powietrzu czuć wiosnę...mam nadzieję, ze te wichury i deszcze dadzą nam teraz spokój na kilka najbliższych miesięcy...Pinka jak u Ciebie pogoda???
jarzębinka jak dzis samopoczucie?
Gosiu a ty nadal pracujesz? czy juz zrezygnowałas z tej roboty? bo widzę, ze rano pisujesz ;-)
moniakap prezent wybrany ?
ilonka a moze kupisz sobie jakąs sexi bieliznę i zrobisz mężulciowi striptease ??? Tylko uwazaj, bo on nadal na zwolnieniu jest a tak poważnie, to nie mam głowy do prezentów, nigdy się z mężem specjalnie nie obdarowywaliśmy, a jak juz to bardzo skromnie lub na zasadzie, ze cos mi się w sklepie spodobało, to mąż to kupował mówiąc, ze to juz na urodziny czy jakąś inną bliską okazję.
Dowikla no dzielna jestes babka, a wiesz, ze u mnie tez było prawdopodobieństwo ciązy blizniaczej, na pierwszym USG wykryli "cos" co wyglądało tak jak drugi zarodek, ale stwierdzili, ze albo zarodek obumarł, albo jest to jakiś krwiak, wiadomo w pierwszych tygodniach ciąży trudno tam cokolwiek zobaczyć, ja jednak wolę myślec, ze był to jakiś krwiak, bo świadomość tego, ze mogło byc to drugie dzieciątko trochę mnie przerasta :-(
Mykam kobitki, jutro skuwamy łazienkę, oj będzie się działo Miłego dzionka paaa
Gosiu- bardzo fajne prezenty zaproponowalas....tylko do mojego nie pasuja a szkoda.
moj to bardziej luzak...woli bluze z kapturem niz sweterek jakis ładniejszy.nawet ciezko mi go sobie wyobrazic z zegarkiem na reku. beznadziajna sprawa....
mecze was o te propozycje, szczerze to nasza pierwsza rocznica! i zupelnie nie mam pojecia co sie daje mezowi" na taka okazje. radio samochodow dostal na gwiazdke. heheh wiec odpada.
kupilabym mu jakas plyte tylko nie mam pojecia jaka.:/ i czy to wypada?
tak jak mysle to on wszystko ma...co mam mu brelok do kluczy kupic? eee a szlo by kupic brelok co mozna fotki takie male wstawic? moze by szlo moja i Filipa? i by mial przy kluczykach do auta?....nie to obciachowy chyba pomysl...
juz nie wiem.... mysle dalej.
NataK- a goracy wieczor i tak pewnie bedzie....P:.
a tu filmik Flipera jak sie smieje z naszego yorka przy deserku
[video=youtube;AEkMyU8Iuwg]http://www.youtube.com/watch?v=AEkMyU8Iuwg[/video]
moj to bardziej luzak...woli bluze z kapturem niz sweterek jakis ładniejszy.nawet ciezko mi go sobie wyobrazic z zegarkiem na reku. beznadziajna sprawa....
mecze was o te propozycje, szczerze to nasza pierwsza rocznica! i zupelnie nie mam pojecia co sie daje mezowi" na taka okazje. radio samochodow dostal na gwiazdke. heheh wiec odpada.
kupilabym mu jakas plyte tylko nie mam pojecia jaka.:/ i czy to wypada?
tak jak mysle to on wszystko ma...co mam mu brelok do kluczy kupic? eee a szlo by kupic brelok co mozna fotki takie male wstawic? moze by szlo moja i Filipa? i by mial przy kluczykach do auta?....nie to obciachowy chyba pomysl...
juz nie wiem.... mysle dalej.
NataK- a goracy wieczor i tak pewnie bedzie....P:.
a tu filmik Flipera jak sie smieje z naszego yorka przy deserku
[video=youtube;AEkMyU8Iuwg]http://www.youtube.com/watch?v=AEkMyU8Iuwg[/video]
Ostatnia edycja:
witam
ilonka- cos dla ciebie a raczej dla twojego meza heheehhe
http://www.koszulki.com/cgi-bin/sho...24707&mod=03&towar=198585&pt=52&lang=pl&ppts=
ilonka- cos dla ciebie a raczej dla twojego meza heheehhe
http://www.koszulki.com/cgi-bin/sho...24707&mod=03&towar=198585&pt=52&lang=pl&ppts=
reklama