reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy

DŻEM DOBRY:)
ale piękna wiosna za oknem:) miodzio....
mały śpi więc mam chwilke.
mialam wczoraj napisac i zapomnialam ze mały jednak przeprosił kaszkę...i zjadł prawie cała misieczke. zobaczymy jak dzisiaj.... pozniej mu kupie inny smak zeby mu sie nie znudziła.

gdzie sie podziewacie mamuski??? same remonyty w domkach to czasu nie ma...
dziewczyny co mozna kupic facetowi na rocznice slubu? nie mam zupelnie pomyslu a na wycieczke mnie nie stac.chyba ze dla jednej osoby:p hhahaha

Witam:-)
No piekna wiosna;-)nie ma co
A ja w nocy zostawaiłam pranie na balkonie:rofl2:wiec jak zobaczyłam rano ten snieg to bylam w lekkim szoku:szok::szok::szok::-D
ILONKA
Ja tez stale daje Im inna kaszke zeby sie nie znudziła,no ale moje dziewczynki to jedza wszystko hihihi

Hej Kobitki :-)

Serdecznie Witam nowe mamuśki ;-)

A teraz Was troche powkurzam, u Was śnieg, a tu kwitną żonkile, trawka zielona, a w powietrzu czuć wiosnę...mam nadzieję, ze te wichury i deszcze dadzą nam teraz spokój na kilka najbliższych miesięcy...Pinka jak u Ciebie pogoda???
jarzębinka jak dzis samopoczucie?
Gosiu a ty nadal pracujesz? czy juz zrezygnowałas z tej roboty? bo widzę, ze rano pisujesz ;-)
moniakap prezent wybrany ?
ilonka a moze kupisz sobie jakąs sexi bieliznę i zrobisz mężulciowi striptease ??? Tylko uwazaj, bo on nadal na zwolnieniu jest :-D a tak poważnie, to nie mam głowy do prezentów, nigdy się z mężem specjalnie nie obdarowywaliśmy, a jak juz to bardzo skromnie lub na zasadzie, ze cos mi się w sklepie spodobało, to mąż to kupował mówiąc, ze to juz na urodziny czy jakąś inną bliską okazję.
Dowikla no dzielna jestes babka, a wiesz, ze u mnie tez było prawdopodobieństwo ciązy blizniaczej, na pierwszym USG wykryli "cos" co wyglądało tak jak drugi zarodek, ale stwierdzili, ze albo zarodek obumarł, albo jest to jakiś krwiak, wiadomo w pierwszych tygodniach ciąży trudno tam cokolwiek zobaczyć, ja jednak wolę myślec, ze był to jakiś krwiak, bo świadomość tego, ze mogło byc to drugie dzieciątko trochę mnie przerasta :-(

Mykam kobitki, jutro skuwamy łazienkę, oj będzie się działo :-D Miłego dzionka paaa

Gosiu- bardzo fajne prezenty zaproponowalas....tylko do mojego nie pasuja a szkoda.
moj to bardziej luzak...woli bluze z kapturem niz sweterek jakis ładniejszy.nawet ciezko mi go sobie wyobrazic z zegarkiem na reku. beznadziajna sprawa....
mecze was o te propozycje, szczerze to nasza pierwsza rocznica! i zupelnie nie mam pojecia co sie daje mezowi" na taka okazje. radio samochodow dostal na gwiazdke. :p heheh wiec odpada.
kupilabym mu jakas plyte tylko nie mam pojecia jaka.:/ i czy to wypada?
tak jak mysle to on wszystko ma...co mam mu brelok do kluczy kupic? eee a szlo by kupic brelok co mozna fotki takie male wstawic? moze by szlo moja i Filipa? i by mial przy kluczykach do auta?....nie to obciachowy chyba pomysl...
juz nie wiem.... mysle dalej.
NataK- a goracy wieczor i tak pewnie bedzie....:pP:p::p.

a tu filmik Flipera jak sie smieje z naszego yorka przy deserku:)
[video=youtube;AEkMyU8Iuwg]http://www.youtube.com/watch?v=AEkMyU8Iuwg[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry