A jednak się pomyliłam musisz przedstawić zaświadczenie ale nie musi ci go wcale wystawić ginekolog wystarczy że takie zaświadczenie wystawi lekarz rodzinny i jest to tak samo traktowane, możesz sobie to przeczytać w art 185 paragraf 1 kodeksu pracy
reklama
hey dziewczyny....
my wracamy od lekarza z małym nie jest dobrze....ten kaszel przeszedł na oskrzela lekarz powiedział tylko nie jest dobrze.... dostalismy antybiotyk i kolejne syropki.
powiem wam ze jestem bardzo zdenerwowana i powoli wpadam w panike bidulek tak kaszle....widze ze sie meczy
przeklete wirusy!!!!
aaha
Gosiu po łóżeczko przyjedzie moj meżulek sam. niestety musze zostać z małym w domu. rozumiesz. po 18h postara sie zjawić...jakby się miał dłużej spóźnić to zadzwoni.albo napisze sms-a. ok?
Pinka- nie znalazłaś tego druku nadania paczki??? bez numeru nadania przesyłki nic nie mogę zrobić na poczcie....nawet nie mogę sprawdzić gdzie jest paczka. Poszukaj jeszcze może gdzieś położyłaś? bede wdzięczna!
Słowiczek- jak tam sasiadka goście pojechali?
my wracamy od lekarza z małym nie jest dobrze....ten kaszel przeszedł na oskrzela lekarz powiedział tylko nie jest dobrze.... dostalismy antybiotyk i kolejne syropki.
powiem wam ze jestem bardzo zdenerwowana i powoli wpadam w panike bidulek tak kaszle....widze ze sie meczy
przeklete wirusy!!!!
aaha
Gosiu po łóżeczko przyjedzie moj meżulek sam. niestety musze zostać z małym w domu. rozumiesz. po 18h postara sie zjawić...jakby się miał dłużej spóźnić to zadzwoni.albo napisze sms-a. ok?
Pinka- nie znalazłaś tego druku nadania paczki??? bez numeru nadania przesyłki nic nie mogę zrobić na poczcie....nawet nie mogę sprawdzić gdzie jest paczka. Poszukaj jeszcze może gdzieś położyłaś? bede wdzięczna!
Słowiczek- jak tam sasiadka goście pojechali?
Ostatnia edycja:
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
A jednak się pomyliłam musisz przedstawić zaświadczenie ale nie musi ci go wcale wystawić ginekolog wystarczy że takie zaświadczenie wystawi lekarz rodzinny i jest to tak samo traktowane, możesz sobie to przeczytać w art 185 paragraf 1 kodeksu pracy
dziękuję ślicznie za informacje
ilonka, dużo zdrówka dla malucha
a ja wczoraj popołudniu zrobiłam sobie 2h drzemkę i po calej nocce jestem dzisiaj w końcu wypoczęta a w sobotę robimy małą imprezę dla znajomych i już jestem przerażona, bo moje samopoczucie nie jest napewno imprezowe a jeszcze przygotowania ...... byle do niedzieli
miłego dzionka
Witam:-)
Zaznaczam tylko swoja obecnosc i ide robic sniadanko;-):-)a pozniej jakis spacerek koniecznie bo jest cieplo i nie wieje
ILONKA,MONIAKAP:-)Zdrowka dla maluszkow;-)
JARZEBIBKO:-)Ja bedac w ciazy rowniez nie mialam nastroju imprezowego
Tylko stale chcialo mi sie spac albo tulilam pana kibelka
Milego dnia
Zaznaczam tylko swoja obecnosc i ide robic sniadanko;-):-)a pozniej jakis spacerek koniecznie bo jest cieplo i nie wieje
ILONKA,MONIAKAP:-)Zdrowka dla maluszkow;-)
JARZEBIBKO:-)Ja bedac w ciazy rowniez nie mialam nastroju imprezowego
Tylko stale chcialo mi sie spac albo tulilam pana kibelka
Milego dnia
słowiczek
mama pisklaczków
taaaSłowiczek- jak tam sasiadka goście pojechali?
dziś kolejni przyjeżdżają i tak cały luty...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
taaa
dziś kolejni przyjeżdżają i tak cały luty...
oj, to towarzyska jest ta nasza koleżanka............ a kiedy czas na wypoczynek ......
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Hej kobitki :-)
Mój mały jest ostatnio troszkę zasmarkany i łazi za mną krok w krok, maruda jeden...a mnie głowa pęka od tego niskiego ciśnienia...mam juz dosc Irlandii, tych wiecznych sztormow, wiatrow i deszczu, a od siedzenia w domu na głowę dostaję
jarzębinka jak w pracy, powiedziałas juz? jak się czujesz wogóle? ja wspominam moją ciązę niezbyt dobrze, przez prawie 4 miesiące miałam mdłości, choc rzadko wymiotowałam, ale poprzysięgłam sobie wtedy, ze juz więcej dzieci nie chcę
Pozniej był juz ok. rozpierała mnie energia i miałam takie nerwy, ze niejednemu z moich bliskich się oberwało a po porodzie wszystko sie uspokoiło, teraz rzadko kto potrafi wyprowadzic mnie z rownowagi, jednak ciąza zmienia charakterek
A Twoj synus wie, ze bedzie miał rodzeństwo? jak zareagował?
dowikla fajnie, ze z serduszkiem wszystko ok :-) jednak zdrówko jest najwazniejsze
Zdrówka dla choróbek ;-)
Mykam kobitki się troszkę kimnąc, poki mały śpi
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i miłego dzionka zyczę :-)
Mój mały jest ostatnio troszkę zasmarkany i łazi za mną krok w krok, maruda jeden...a mnie głowa pęka od tego niskiego ciśnienia...mam juz dosc Irlandii, tych wiecznych sztormow, wiatrow i deszczu, a od siedzenia w domu na głowę dostaję
jarzębinka jak w pracy, powiedziałas juz? jak się czujesz wogóle? ja wspominam moją ciązę niezbyt dobrze, przez prawie 4 miesiące miałam mdłości, choc rzadko wymiotowałam, ale poprzysięgłam sobie wtedy, ze juz więcej dzieci nie chcę
Pozniej był juz ok. rozpierała mnie energia i miałam takie nerwy, ze niejednemu z moich bliskich się oberwało a po porodzie wszystko sie uspokoiło, teraz rzadko kto potrafi wyprowadzic mnie z rownowagi, jednak ciąza zmienia charakterek
A Twoj synus wie, ze bedzie miał rodzeństwo? jak zareagował?
dowikla fajnie, ze z serduszkiem wszystko ok :-) jednak zdrówko jest najwazniejsze
Zdrówka dla choróbek ;-)
Mykam kobitki się troszkę kimnąc, poki mały śpi
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i miłego dzionka zyczę :-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
A Twoj synus wie, ze bedzie miał rodzeństwo? jak zareagował?:-)
w pracy jeszcze nie powiedziałam, myślę i myślę, czy czekać do 25 czy nie, zobacze jak bedzie sie kształtowało moje samopoczucie
co do małego to jeszcze nie wie jakos tak wyszło
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
nio, co ja zrobię, ze lubią do nas przyjeżdżać, ponoć dobrze ludziki się u nas czująoj, to towarzyska jest ta nasza koleżanka............ a kiedy czas na wypoczynek ......
a co do odpoczynku to raczej w tygodniu, choć czasem wolny weekend się przydaży i wtedy tak jakoś dziwnie cicho, leniwie...i nie mamy co ze sobą zrobić...
ja w pierwszej czułam się nawet ok, pomimo, ze już w połowie miałam skurcze...wymiotowałam może z 5 razy za to za drugim razem to też 5 razy ale dzienniei też powiedziałam "nigdy więcej".ja wspominam moją ciązę niezbyt dobrze, przez prawie 4 miesiące miałam mdłości, choc rzadko wymiotowałam, ale poprzysięgłam sobie wtedy, ze juz więcej dzieci nie chcę
co do mycia naczyń to robi za mnie to maria ( czytaj -> zmywarka) bez tego wynalazku chyba nie chciałabym mieć gości...a tak maria się tym zajmnie a ja mam spokójczas dla siebie/gościwspólczuje ja jak już myślę o niedzieli to się boje tego biegania z kuchni do pokoju i zmywania tych stery naczyń
życzę powodzenia w niedzielę!!! Jak najmniej biegania!!!
Nata zdrówka dla małego a dla Ciebie wyższego ciśnienia.;-)
I w ogóle zdrówka dla chorowitków.
Ja już wychodzę ( dopiero) z zapalenia oskrzeli. Powikłało mi się po grypisku. Było ze mną bardzo źle. Mąż myślał, ze będzie wzywać pogotowie, bo oddychać nie mogłam. A jak dostałam lekarstwa, które mi ułatwiły oddech to po nich haftałam. I tak do d... Ale już jest lepiej tylko jeszcze kaszel mi został.
Potworki chodzą do przedszkola.
Mieli już bal przebierańców. Byli bardzo zadowoleni. Udało mi sie dostać kask boba i pas i młody był zadowolony.A Gaba robiła za gwiezdną wróżkę.
A jutro ma młody w przedszkolu imprezkę Bal księżniczek Disneya w połączeniu z dniem babci i dziadka. Załapałam się na imprezkę jako fotograf. Będę przynajmniej z boku obserwować jak młody z babcią się bawi...
Dobra, nie nudzę i spadam.
Pozdrawiam.