reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ale tu dzisiaj pusto:szok:
Gdzie sie wszystkie podzialyscie:confused:

Ja chcialam dzisiaj jechac do king crossa,ale cos nie za bardzo sie czulam i przeszlam sie spacerkiem do biedronki na Matejki:tak:
Nic mi sie nie chce ,poklocilam sie z M,a dzieciaki to od 8 rano mi szaleja:tak:

Klaudia nie chciala mi spac w dzien.Jak ja wlozylam do lozeczka to mi sie wiercila i darla.Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo:no:( a ja widzialam jak sie rozbiera ale myslalam ze jej goraco:crazy: :rofl2:)

Milego wieczorku:tak::tak::tak:

witam mamuśki!!!
jak tu pusto dzisiaj nic się nie dzieje ,ja uśpiłam właśnie małą i korzystam z wolnej chwilki. Domek posprzątałam, obiadek ugotowałam a teraz uciekam się uczyć do egzaminów. pozdrawiam i życzę wszystkim miłej niedzieli

dowikla- teraz czytam co zrobiła Twoja córeczka mi się tak śmiać chce:) tak fajnie o tym piszesz...hehhe "Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo:no:" hehehe może jestem nie normalna ale nie mogę przestać się śmiać:p:)

a co do ciszy, to faktycznie pustki na forum...ale to pewnie weekend i ta pogoda... ja cały dzień senna jakaś.
a dzis wracamy do siebie do domu... od jutra moj do pracy. ja znowu sama z małym i zero kontaktu ze swiatem bo facet od netu sie nie odezwał. teraz to pewnie poczekamy do wiosny bo przeciez musial spaść śnieg.tak ze to mooje ostatnie chwile na necie... a fuj ja juz bym chciala wiosne.lato....
postaram sie wpasc na forum przy najblizszej okazji...
tym czasem ide mierzyć Filipa ile on cm ma:p heheh

Ja na poczatku bylam zla ale na siebie:-DAle pozniej to tez sie smialam:-):-):-)

A ja bylam z mlodymi i z M na sankach na tych gorkach na tetatralce;-)Ale dzieciaki mialy frajde jak sie kulaly na sniegu i zjezdzaly z gorek:-D
A ja za nimi biegalam jak maly dzieciak:szok::-)

ILONKA:-)
Jak zmierzysz Filipka to daj znac jaki jest dlugi:-)
A ja uciekam bo jade z Wiktoria na kawke do jej chrzestnej i na chwilke do king crossa:tak:

a więc według mojego mierzenia mały ma 70/72cm ... nie umiem dokładnie zmierzyć ...a nigdy na szczepieniu go nie mierzyli:/ nie wiem dlaczego. skad mam wiedzieć czy się mieście w tych granicach centylu. ...
fajnie macie z dzieciaczkami na śnieg:) ehhh ja musze zaczekać do przyszłej zimy:p mały dziś był 10min na dworze ale w wózku:p tak swoją drogą saneczki fajna sprawa:)

no ja tez mierzyłam zwykła miarą tylko tak jak leżał...nie tak jak ty.
możliwe że ma ciut więcej cm. a może mniej?;/ nie wiem. hehhe ale girki mu musiałam wyciągać:p

Jak moje dziewczynki byly mniejsze to lekarka kladla je na taka miekka miarke z ogranicznikiem przy glowce i z takim samym ogranicznikiem na koncu miarki no i tak je mierzyla:tak::tak::tak:
Teraz pediatra mierzy je na stojaco przy takiej miarce na scianie:-)

I jesli dobrze udalo sie Tobie zmierzyc Filipka to juz wzrostem dogania moje dziewczynki:szok::-D

pada snieg huuuuuuuuuura!!!!

ale sie ciesze jak dziecko hheeh narazie lekko pruszy,ale mam nadzieje ze wiecej go bedzie:tak::tak::tak: po sniadanku mykam z misia na spacer miłego dnia laseczki..

reklama
Do góry