reklama
Ale tu dzisiaj pusto
Gdzie sie wszystkie podzialyscie
Ja chcialam dzisiaj jechac do king crossa,ale cos nie za bardzo sie czulam i przeszlam sie spacerkiem do biedronki na Matejki
Nic mi sie nie chce ,poklocilam sie z M,a dzieciaki to od 8 rano mi szaleja
Klaudia nie chciala mi spac w dzien.Jak ja wlozylam do lozeczka to mi sie wiercila i darla.Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo( a ja widzialam jak sie rozbiera ale myslalam ze jej goraco )
Milego wieczorku
Gdzie sie wszystkie podzialyscie
Ja chcialam dzisiaj jechac do king crossa,ale cos nie za bardzo sie czulam i przeszlam sie spacerkiem do biedronki na Matejki
Nic mi sie nie chce ,poklocilam sie z M,a dzieciaki to od 8 rano mi szaleja
Klaudia nie chciala mi spac w dzien.Jak ja wlozylam do lozeczka to mi sie wiercila i darla.Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo( a ja widzialam jak sie rozbiera ale myslalam ze jej goraco )
Milego wieczorku
witam mamuśki!!!
jak tu pusto dzisiaj nic się nie dzieje ,ja uśpiłam właśnie małą i korzystam z wolnej chwilki. Domek posprzątałam, obiadek ugotowałam a teraz uciekam się uczyć do egzaminów. pozdrawiam i życzę wszystkim miłej niedzieli
jak tu pusto dzisiaj nic się nie dzieje ,ja uśpiłam właśnie małą i korzystam z wolnej chwilki. Domek posprzątałam, obiadek ugotowałam a teraz uciekam się uczyć do egzaminów. pozdrawiam i życzę wszystkim miłej niedzieli
dowikla- teraz czytam co zrobiła Twoja córeczka mi się tak śmiać chce tak fajnie o tym piszesz...hehhe "Chcialo jej sie siku i mi nie zawolala tylko sciagnela rajstopy i gacie i zlala mi sie na przescieradlo" hehehe może jestem nie normalna ale nie mogę przestać się śmiać
a co do ciszy, to faktycznie pustki na forum...ale to pewnie weekend i ta pogoda... ja cały dzień senna jakaś.
a dzis wracamy do siebie do domu... od jutra moj do pracy. ja znowu sama z małym i zero kontaktu ze swiatem bo facet od netu sie nie odezwał. teraz to pewnie poczekamy do wiosny bo przeciez musial spaść śnieg.tak ze to mooje ostatnie chwile na necie... a fuj ja juz bym chciala wiosne.lato....
postaram sie wpasc na forum przy najblizszej okazji...
tym czasem ide mierzyć Filipa ile on cm ma heheh
a co do ciszy, to faktycznie pustki na forum...ale to pewnie weekend i ta pogoda... ja cały dzień senna jakaś.
a dzis wracamy do siebie do domu... od jutra moj do pracy. ja znowu sama z małym i zero kontaktu ze swiatem bo facet od netu sie nie odezwał. teraz to pewnie poczekamy do wiosny bo przeciez musial spaść śnieg.tak ze to mooje ostatnie chwile na necie... a fuj ja juz bym chciala wiosne.lato....
postaram sie wpasc na forum przy najblizszej okazji...
tym czasem ide mierzyć Filipa ile on cm ma heheh
Ja na poczatku bylam zla ale na siebieAle pozniej to tez sie smialam:-):-):-)
A ja bylam z mlodymi i z M na sankach na tych gorkach na tetatralce;-)Ale dzieciaki mialy frajde jak sie kulaly na sniegu i zjezdzaly z gorek
A ja za nimi biegalam jak maly dzieciak:-)
ILONKA:-)
Jak zmierzysz Filipka to daj znac jaki jest dlugi:-)
A ja uciekam bo jade z Wiktoria na kawke do jej chrzestnej i na chwilke do king crossa
A ja bylam z mlodymi i z M na sankach na tych gorkach na tetatralce;-)Ale dzieciaki mialy frajde jak sie kulaly na sniegu i zjezdzaly z gorek
A ja za nimi biegalam jak maly dzieciak:-)
ILONKA:-)
Jak zmierzysz Filipka to daj znac jaki jest dlugi:-)
A ja uciekam bo jade z Wiktoria na kawke do jej chrzestnej i na chwilke do king crossa
a więc według mojego mierzenia mały ma 70/72cm ... nie umiem dokładnie zmierzyć ...a nigdy na szczepieniu go nie mierzyli:/ nie wiem dlaczego. skad mam wiedzieć czy się mieście w tych granicach centylu. ...
fajnie macie z dzieciaczkami na śnieg ehhh ja musze zaczekać do przyszłej zimy mały dziś był 10min na dworze ale w wózku tak swoją drogą saneczki fajna sprawa
fajnie macie z dzieciaczkami na śnieg ehhh ja musze zaczekać do przyszłej zimy mały dziś był 10min na dworze ale w wózku tak swoją drogą saneczki fajna sprawa
Jak moje dziewczynki byly mniejsze to lekarka kladla je na taka miekka miarke z ogranicznikiem przy glowce i z takim samym ogranicznikiem na koncu miarki no i tak je mierzyla
Teraz pediatra mierzy je na stojaco przy takiej miarce na scianie:-)
I jesli dobrze udalo sie Tobie zmierzyc Filipka to juz wzrostem dogania moje dziewczynki
Teraz pediatra mierzy je na stojaco przy takiej miarce na scianie:-)
I jesli dobrze udalo sie Tobie zmierzyc Filipka to juz wzrostem dogania moje dziewczynki
reklama
osesek
Początkująca w BB
Ja jestem z Poznania - choć mój synek to już nie jest niemowlaczek.
agnieszkasassek@op.pl
agnieszkasassek@op.pl