reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

zobaczcie jaka sliczna kołyska:)) jak bede mieć kiedyś dziewczynkę to jej taką kupię:) wiem ze sie nie oplaca ale jest boska:)
http://jkoczwara.ovh.org/bassinets/cozydreams/f5.jpg

a tym czasem szukam na allegro jakiegoś łóżeczka-kojca bo niedługo bedzie nam potrzebne...macie jakies sprawdzone??i nie drogie?:)
a wy jak się czujecie??? mnie nadal trzyma chorupsko ale postanowiłam ze wracam do poznania. za bardzo tęsknie za małym.

reklama
Witam!!!
Chciałabym dołączyć do mam z Poznania. Nasza mała Gabrysia urodziła się 19.12.2008.

Witamy i gratuluje córeczki:tak:

Gosia-ja tez zrobiłam przesiew na NK heheh ale kurcze zablokowałam sobie opcje wyszukania mnie ale nie dziala bo jak wpisze swoje imie i nazwisko to dziala dziwne:confused::confused::confused::confused:

ale rozbawiło mnie to bo tak nikt nie pisał a tylko zaczełam ich wywalac to zaraz wiadomosci co sie stało i ponowne zaproszenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlatego chce zablokowac mozliwosc poszukania mnie

Dolanczam się do mam z Poznania, jestem z Poznania ale planujemy przeprowadzkę na wies, mój synuś urodził się 01.06.2008. Serdecznie pozdrawiam mamy

wiesz co wpisałam Paulina Kazmierek i cie znalazło mimo że masz napisane Paula :-Dale się wylogowałam i sprawdziłam z innego konta tam gdzie cie nie mam w znajomych i już cie nie znalazło :no:;-)wiec wszystko gra

no wlasnie wiem heheeh ale to dobrze ze mnie nie wiadac jie bedą mi juz gitary zawracac:tak::tak::tak: dzieki

Coś o sobie hmm no a więc mam na imię Daria mam 24 lata, pracuję i studiuję administrację, Gabriela to moje pierwsze dziecko urodziła się 19.12.2008 ważyła 3490 i mierzyła 57 cm ale z dnia na dzień rośnie jak na drożdżach. Trudno tak pisać o sobie więc myślę że na tą chwilę to tyle.

Mam nadzieję że szybko uda mi się was wszystkie poznać i wdrążyć.
Pozdrowienia i miłej nocki dla wszystkich mam i ich pociech

Witam wieczorkiem i zaraz uciekam:-)mialam dzisiaj ciezki dzien:no::no::no:

Tak szczerze to nawet nie czyatlam co dzisiaj napisalyscie:no:mam jakas doline:-(

Witam nowe mamuski:-)

Dobranoc:-)

reklama
Hej kobitki :-D
Cieszę się, ze dzień dobiega końca, bo byl jakis dziwny, od samego rana byłam roztrzęsiona, poddenerwowana i pełna złych przeczuć...mam nadzieję, ze nic złego się nie wydarzy i nie wydarzyło...dowiem się jak jutro zadzwonię do domku ehhhh....
Byłam z Kubusiem u dentysty, stwierdzili, ze ukruszył sobie tylko szkliwo i nic nie muszą z tym robić - ulzyło mi...powiem Wam szczerze, ze mały był bardzo grzeczniutki, ładnie otworzył buźkę i nikt na tej wizycie nie ucierpiał ;-)
Ahhh z nowości, to zakupiłam synusiowi pieluszki z Lidla (Toujours) jakiejś niemieckiej firmy, nie wiem jak się sprawdzą, zawsze uzywałam pampersów ze względu na alergię, ale postanowiłam spróbować, bo są o wiele tańsze i do tego bardzo mięciutkie, mam nadzieję, ze go nie uczulą i nie będą przeciekać czy tez odparzać pupci...znacie je może???

Witam nowe mamuski :-)
No to mykam dobranoc :-)

Do góry