Słowiczek. małego dość czesto kładziemy na brzuszku, leży tak do czasu az nie zacznie krzyczeć i płakać. ale jak on lezy na brzuszku to jest dobrze bo glowe trzyma sztywno, wysoko. tylko jak lezy na pleckach to nie mysli sie podciagac i trzymac głowke:/ eh sama juz nie wiem.
reklama
ILONKA:-)
W mojej przychodni lekarze tez mowia zeby sypac o jedna miarke mniej lub dawac o 30ml mniej mleczka-podobno taki dzidzius nie odczuje tak malej roznicy:-)
A wiec spoko;-)
Glowa do gory i czekaj spokojnie na postepy
PINKA:-)
Kochana ja swoje okna ledwo co umylam i to na raty ,a wiec odpadahihihi
W mojej przychodni lekarze tez mowia zeby sypac o jedna miarke mniej lub dawac o 30ml mniej mleczka-podobno taki dzidzius nie odczuje tak malej roznicy:-)
A wiec spoko;-)
Glowa do gory i czekaj spokojnie na postepy
PINKA:-)
Kochana ja swoje okna ledwo co umylam i to na raty ,a wiec odpadahihihi
Ilonka- ja tam pediatry nie do konca bym sluchała bo ile lekarzy tyle rad niestety ale sami producenci na apakowaniach od mleka piszą ze dla zdrowia dziecka nalezy przygotowywac mleko zgodnie ze wskazówkami i tez czytalam kiedys artykuły na ten temat a ile twoj mały waży ze muszisz mu odraniczac jedzenie?
Pinka moj mały ma teraz 7100kg i ma 14tyg.
on dosteje co 3godziny mleko tak jak przewaznie sie domaga. tylko o tą miarke czy pol mniej. teraz je 150ml melka na raz...co 3h czasami domaga sie jeszcze i musimy dorabiac 30ml. czyli czasami jest w stanie wypic 180ml. bo jak nie doostanie to jest ryk i nic nie dzila tylko butla.
on dosteje co 3godziny mleko tak jak przewaznie sie domaga. tylko o tą miarke czy pol mniej. teraz je 150ml melka na raz...co 3h czasami domaga sie jeszcze i musimy dorabiac 30ml. czyli czasami jest w stanie wypic 180ml. bo jak nie doostanie to jest ryk i nic nie dzila tylko butla.
Ostatnia edycja:
no to moja ważyła 6.140 w tym wieku wiec mysle ze waga twojego wcale nie jest az tak wysokatym bardziej ze chłopcy ważą zawsze(powinni) wiecej niż dziewczyki,takze spoko zacznie siedziec raczkowac i zgubi wszystko nawe nie zauważysz kiedy............skoro ma ochote na 180 to mu tyle dawaj i juz
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia odebrałam bilety:-), tzn brat męża nam odebrał i przywiózł wczoraj do domciu, czyli mozna powiedziec ze z dostawa do domu mieliśmy;-):-)
wlasnie maly mi sie skichał na kolanach FUJJ ale czad hehe
gosia- to jak go podciagam zeby glowke unosil to pytanie???
jesli tak to nie wiem jak to opisac. jak on lezy na pleckach to podje mu rece tak zeby zacisnal kciuki i reszta palcy łpie jego raczki i podciagam w strone do mnie. tak pokazywala nAam pediatra. czasami on trzyma sztywno glowke czasami nie chce i jak go podciagam to jego glowka zostaje na kocu i musimy zrezygnowac i jeszcze raz. tak 3 proby.
gosia- to jak go podciagam zeby glowke unosil to pytanie???
jesli tak to nie wiem jak to opisac. jak on lezy na pleckach to podje mu rece tak zeby zacisnal kciuki i reszta palcy łpie jego raczki i podciagam w strone do mnie. tak pokazywala nAam pediatra. czasami on trzyma sztywno glowke czasami nie chce i jak go podciagam to jego glowka zostaje na kocu i musimy zrezygnowac i jeszcze raz. tak 3 proby.
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura25054.htm
kurcze szukam fryzur bo w piatek ide na cięcie i nie moge znalesc takiej z Pazurem:-):-):-):-) jedynie co ta ostatnia a wam która sie podoba?
http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura25054.htm
kurcze szukam fryzur bo w piatek ide na cięcie i nie moge znalesc takiej z Pazurem:-):-):-):-) jedynie co ta ostatnia a wam która sie podoba?
Ostatnia edycja:
słowiczek
mama pisklaczków
ta ostatnia fajna i myślę, ze pasowałaby Ci.
reklama
ta ostatnia fajna i myślę, ze pasowałaby Ci.
dzieki ja lubie taki Bałagan na głowie heheh jak moj to zobaczy to chyba zemdleje