reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dowilka. o to prywatnie przyjmuje??? czy na NFZ? bo my dostalismy skierowanie wlasnie na grunwaldzka ale w tym roku juz sie nie da. a chcialabym jak najszybciej to sprawdzic. wiem ze kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie. no ale znowu pediatra musiala mnie zestresowac. w ksiazce bylo napisane ze po 3miesiacu. a moj Filip dopiero zaczal 3miesiac. no i nie wiem czy moze waga nie ma duzego na to wplywu? bo moj ma 7100kg to duzo jesli chodzi o 3miesieczne babe.
kurcze juz nei wiem wole to sprawdzic. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. kurcze tak sie strresuje:/

reklama
PATRA 2005:-)Zakupy byly udane pomino tego ze dzieiaki marudzily i bylo bardzo duzo ludzi:blink:Jakos dalismy rade:tak:Wkoncu kupilam sobie kilka ciuszkow,bo ile mozna kupowac dzieciom:confused:
Mam nadzieje ze szybciutko wyzdrowiejesz:tak:
Z ta praca to rzeczywiscie masz troche przechlapane:szok:
W sumie to corke widujesz w weekendy i wieczorami-pewnie troche to smutne:no:
Ja poki co siedze z dziewczynkami w domu,a Dominika zaprowadzam do przedszkola.Zamierzam byc z nimi w domu dopoki nie pojda do przedszkola:tak:
Zycze duuuuzo zdrowka i sily:-)

dowilka. o to prywatnie przyjmuje??? czy na NFZ? bo my dostalismy skierowanie wlasnie na grunwaldzka ale w tym roku juz sie nie da. a chcialabym jak najszybciej to sprawdzic. wiem ze kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie. no ale znowu pediatra musiala mnie zestresowac. w ksiazce bylo napisane ze po 3miesiacu. a moj Filip dopiero zaczal 3miesiac. no i nie wiem czy moze waga nie ma duzego na to wplywu? bo moj ma 7100kg to duzo jesli chodzi o 3miesieczne babe.
kurcze juz nei wiem wole to sprawdzic. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. kurcze tak sie strresuje:/
ILONKA 1Q:-)
Jezeli on dopoiero zaczal trzeci miesiac to ma jeszcze czas:tak::tak::tak:
Pietrzak przyjmuje napewno prywatnie,ale na NFZ tez przyjmuja:tak:.Ja chodze na NFZ bo u mnie to nic pilnego ,poniewaz ja chodze na kontrole i po opinie do Poradni Oceny Rozwoju.Ja ide teraz 18 grudnia na NFZ oczywiscie i na wizyte czekalam tylko 3 tygodnie
Napewno wszystko bedzie dobrze z Twoim malym;-)

mi tez sie wydaje ze ma jeszcze czas. ale juz mnie strasza. ze powinien. jejku nie umie tego za to podpiera sie na łokciach i podnosi dupe do gory. gada jak najety, chichra sie w glos itp. mam nadzieje ze pod podciaganie sie przyjdzie lada chwila i nie bedzie problemow. niby nic ale co stres to stres:p

Po tym co piszesz to widac ze silny z niego facet:tak::tak::tak:
Wiec napewno bedzie dobrze:-)
PS kurcze naprawde duzy jest ten Twoj synus;-)
Pozdrawiam

hejo:-)
hohoho widze ze weekend sprzataniowo-zakupowy miałyście;-):-)
ja dzis sie zabieram za reszte okien:baffled: nie lubie tego mycia, to juz wole chyba prasowanko...;-):-D
u nas ubieramy choinke dopiero 24 grudnia, tak juz tradycyjnie, no i zawsze zywa, bo ten zapach i widok...:-) mam nadzieję tylko, że Hubek mi wszytskich bombek nie pozbija:rofl2:
Miłego dnia:-)

Witam

Patara- ja pracuje tylko w weekendy w tygodniu z dzieckiem w domu jestem bo moj chłopina pracuje:tak::tak::tak:a Tobie nie zazdroszcze tych godzin jak wracasz to pewnie juz na nic nie masz siły i ochoty.................

Ilonka- tak pieniazki dzis wlasnie doszly na kopoercie była pieczatka ze wysłano 2 grudnia:confused: a juz dawno pisalas ze wysłałas............. no ale najważniejsze ze doszło paczke wysle w sobote........
co do podciagania sie małego to kazde dziecko jest inne i inaczej sie rozwija rzadko spotyka sie podrecznikowe dzieci;-) wiec mysle ze nie powinnas sie martwic na zapas...................
a jeszcze jedno nie wiem czy wiesz ze nie wolno!!!!!!!!!! zmiejszac oraz zwiekszac dawek mleka dziecku.......................:no::no::no::no: po to masz na opakowaniach napisane ile miarek na dana ilosc wody zeby sie tego trzymac.................
jarzebinka- no u na to swieta pełna para choinka jak najbardziej z reszta Angole juz na poczatku listopada zaczynali stroic domy i choinki ubierac....................a szał zakupowy to juz tu od października trwa:szok::szok::szok::szok::szok:
Dowilka- to jak juz swoje okna pomylas to do mnie zapraszam hehheh
Gosia- i jak tam włosy doprowadzilas je do porządku??????
Rosmerta- hehe no ja tez sie boje ze choinka nie raz na ziemi bedzie lezała dobrze ze bombki plastikowe;-)

wczoraj tak sobie siedze i zdałam sobie sprawe ze za dwa tygodnie Tesciowa juz bedzie masakra jak to szybko zleciało:szok::szok::szok::szok:

lece mała połozyc bo juz mi marudzi ze spiaca i zajrze do was na spokojnie

PINKA: no to nieźle, zapomnieli o liscie czy co? nie ma to jak pocztaq polska.
co do karmienia to pediatra nam tak kazal:/ bo mały bardzo szybko przybieral na wadze...i ta powiedziala ze trzeba cos z tym zrobic i kazala wlasnie oszukiwac o jedna miarke. mowiela ze jesli bedzie nadal tak duzo przybierac zastosujemy inne srodki. na szczescie nie przybiera juz w takim tempie i nie jest az tak zle z waga. chodz kluseczka to on jest.
to jak mam to rozumiec ze pediatra do bani czy co? jejku znowu mam stresa:/

reklama
Do góry