jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Katka, co do diety, to nie mam żadnych szczególnych zaleceń, co do picia to fakt, wszyscy mówili o piciu, na kazdą zachciankę czyli najlepiej ok. 1,5 l wody dziennie aha i jeszcze mi sie przypomniało, że na atak najlepsza jest dosyć gorąca kąpiel, tylko nigdy jak jesteś sama w domu, bo ktoś musi mieć kontrolę,czyli kapiel gorąca przy uchylonych drzwiach, ja jeszcze nie próbowałam ( ale mojej tesciowej pomagało)
a z innej beczki, to dzisiaj byłam z małym u laryngologa, i pani dr powiedziała,że 3 migdał jest tak mały,że tam nie ma co usuwać więc tylko przepisał antybiotyk na katar i kazała wyleczyć katar i zatoki nosowe i problem powinien zniknąć, bez inwazji lekarza i operacji a wogóle 5 dni rozłąki to bardzo dużo, dobrze że już jest w domu
miłych snów, spokojnej nocy :-);-):-)
a z innej beczki, to dzisiaj byłam z małym u laryngologa, i pani dr powiedziała,że 3 migdał jest tak mały,że tam nie ma co usuwać więc tylko przepisał antybiotyk na katar i kazała wyleczyć katar i zatoki nosowe i problem powinien zniknąć, bez inwazji lekarza i operacji a wogóle 5 dni rozłąki to bardzo dużo, dobrze że już jest w domu
miłych snów, spokojnej nocy :-);-):-)