reklama
Hej [emoji4]ja mam córeczkę która ma 5 mc na na imie lena a Ty ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
KekkestKek
Zaciekawiona BB
Hej, dziewczyny! Tu przyszła mama z Poznania Znacie może jakieś miejsca w Poznaniu i okolicach (kawiarnie itp.), gdzie można spokojnie przyjść z malutkim dzieckiem? Chodzi mi o to, żeby było dostępne tam miejsce do karmienia piersią i przewijania.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
to forum musi wrócić do łask meldujcie sie dziewczyny
fajnie by było jakby wróciło, wiec dziewczyny do roboty piszemy, piszemy, a może uda nam się spotkac i na żywo pogadać ????
wiosna idzie może wspólny spacerek... plac zabaw ....
Hejo dziewczyny! Co prawda jeszcze nie mama, ale już całkiem przyszła mamuśka i wciąż z Poznania
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
witam i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w forum
i ja odzywam sie po dłuższej przerwie, choc często myślę o BB.. rozmowach, spotkaniach jakie były, ale może i spotkaniach jakie jeszcze będą ....
na chwile obecną cieszę się na wiosnę i czekam z utęsknieniem na ciepłe weekendy, aby móc korzystać z pogody
Delli
Fanka BB :)
cześć dziewczyny
my też mieszkamy w Poznaniu, ale nadal jeszcze jesteśmy w dwupaku
spacerujemy już teraz całkiem sporo, bo musimy przecież wyprowadzać naszego kochanego pieseczka
jakby ktoś reflektował wspólny spacer, to najczęściej kręcimy się w parku przy Arenie
niestety co do fajnych miejsc - kawiarni, nie pomogę, bo nie mam doświadczeń. Lubię chodzić do manekina - mają tam na pewno krzesełka do karmienia, a czy jest przewijak, to nie zwróciłam uwagi
chętnie się dowiem od bardziej doświadczonych mam jak można w naszym mieście fajnie spedzać czas z maluszkami. Może któraś z Was chodzi na jakieś ciekawe zajęcia, np na basenie?
my też mieszkamy w Poznaniu, ale nadal jeszcze jesteśmy w dwupaku
spacerujemy już teraz całkiem sporo, bo musimy przecież wyprowadzać naszego kochanego pieseczka
jakby ktoś reflektował wspólny spacer, to najczęściej kręcimy się w parku przy Arenie
niestety co do fajnych miejsc - kawiarni, nie pomogę, bo nie mam doświadczeń. Lubię chodzić do manekina - mają tam na pewno krzesełka do karmienia, a czy jest przewijak, to nie zwróciłam uwagi
chętnie się dowiem od bardziej doświadczonych mam jak można w naszym mieście fajnie spedzać czas z maluszkami. Może któraś z Was chodzi na jakieś ciekawe zajęcia, np na basenie?
reklama
Ja niestety nie pomogę bo mam dopiero 6 mc córeczkę [emoji4] a ja ze staroleki jestem [emoji4]