reklama
Dziewczyny, czy jest jakaś mama z okolic Komornik chętna na wspólą kawę, pogadanki albo spacer z dzieciaczkami? Może być też Dąbrówka, Plewiska, bliskie okolice Poznania. Dajadę Mam 31 lat i 4 miesięczną córeczkę. Brakuje mi kogoś do pogadania
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Super!!! Dogadamy szczegóły na PW? jeszcze nie wiem dokładnie jak funkcjonuje to forum, bo na codzień jestem częściej na innymSoulie ja z grunwaldu! Mala ma 2,5miesiąca [emoji4] Zapraszam na kawe!
Hej ja jestem ze staroleki [emoji4]mam 8 mc córeczkęDziewczyny, czy jest jakaś mama z okolic Komornik chętna na wspólą kawę, pogadanki albo spacer z dzieciaczkami? Może być też Dąbrówka, Plewiska, bliskie okolice Poznania. Dajadę Mam 31 lat i 4 miesięczną córeczkę. Brakuje mi kogoś do pogadania
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudia, dzięki za super spotkanie [emoji5] jeśli chciałabyś jeszcze kiedyś zjeść ciacho w moim towarzystwie to ja bardzo chętnie [emoji4]
O, a mogłabyś kawałek dojechać czy tylko Starołęka wchodzi w grę? Dla mnie to trochę daleko...Hej ja jestem ze staroleki [emoji4]mam 8 mc córeczkę
Mogłabym a kawalek czyli ?Klaudia, dzięki za super spotkanie [emoji5] jeśli chciałabyś jeszcze kiedyś zjeść ciacho w moim towarzystwie to ja bardzo chętnie [emoji4]
O, a mogłabyś kawałek dojechać czy tylko Starołęka wchodzi w grę? Dla mnie to trochę daleko...
reklama