reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
gosiak_ ja jestem, aczkolwiek trochę dalej niż Ty bo w 18 tygodniu :) szukam i szukam w wujku google jakiegoś forum dla ciężarnych z moich okolic i wreszcie coś znalazłam :)
Jestem ze Swarzędza i zastanawiam się nad wyboem szkoły rodzenia może ktoś jest ktoś na forum kto uczestniczył w kursach w szkole rodzenia Gemini lub teraz nowo otwartej Bobasek ? Mam bliżej do tej nowej ale nie znam żadnych opinii i nie wiem gdzie się zapisać :)

Witajcie,
Jestem we wczesnej, długo wyczekiwanej ciąży. Prawdopodobnie udało się dzięki doktorowi Marcinowi Korman przy wsparciu pozostałych pracowników kliniki Ivita. Najbliższą wizytę mam 6 lutego i bardzo bym chciała zobaczyć serduszko, albo dwa. Póki co wyniki betyHCG mam w górnych granicach normy (a czasami trochę powyżej) i żadnych krwawień więc żyję nadzieją.
Szukam dobrego lekarza do prowadzenia ciąży. Najlepiej na NFZ i w okolicy Jerzyc lub Smochowic. Mam pakiet medyczny w Enel-Medzie, ale ostatnio jest tam bardzo kiepska jakość. Ostatnio do zespołu lekarzy doszła tam Pani Agnieszka Malec-Marczyńska, która pracuje również w szpitalu Świętej Rodziny. Mile widziane jakiekolwiek opinie. Nie wiem jakie są argumenty za i przeciw odnośnie szpitala w jakim warto urodzić, zastanawiam się nad Polną lub Szpitalem Świętej Rodziny. Mile widziane konstruktywne opinie, z wyjaśnieniem dla osoby początkującej dlaczego warto wybrać dany szpital.

reklama
Do góry