reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam :-)

No i gdzie ta reszta dziewczyn :confused: hehe :)

Jarzembinka - jak mały :confused:

Ja tylko się pojawiam, żeby się pokazać no i znikam :)
Pozdrawiam :)

Ależ dzisiaj piękna pogoda była... no poprostu cudowna... cieplutko i milutko, oby tak cały czas było :-)
Pozdrawiam poznanianki :-)
I w ogóle gdzie Wy jesteście :confused:

Wanda napisała: gdzie wy jesteście:-)
Ja siedzę w domu z chyrlającym synkiem,a jeszcze internetu nie mam w domu,więc teraz będę żadziej,ale dzisiaj jestem w pracy na chwilkę więc piszę::tak:

mały nadal chory,ale chyba już jest lepiej,bo już nie gorączkuje,dziś idziemy na kontrolę do przychodni,:happy:

rozmawiałam wczoraj z Katką (spotkałyśmy się iu kardiologa)i doszłyśmy do wniosku,że trzeba znaleźć alternatywę na niepogodę na 28 kwietnia,więc czekamy na propozycję,bo mam nadzieję,że pamiętacie że
w sobotę 28 SPOTYKAMY SIĘ
:happy: a na dzisiejszy dzień życzę wielu spacerowych chwil

Witam wszystkie kobiety, co za pogoda az sie zyc chce, a moja córcia to podwójną energię ma, nie nadążam za nią. Poza tym właśnie sie dowiedziałam że moja przyjaciółka jest z drugim dzieckiem w ciąży,podziwiam ją bo ja z drugim chciałabym poczekać, chyba ze los zechciałby inaczej. mimo wszystko cieszę sie razem z nią-teraz to już zupełnie będziemy sie widzieć od wielkiego dzwonu
Pozdrawiam i życzę miłego wekendu.

Chej dziewczęta,patrząc na frekwencję i na pogodę domyślam się,że spacery i zabawy na świeżym powietrzu zabierają Wam każdą wolną chwilę i na pisanie już czasu brak,ale fakt trzeba korzystać z pogody póki jest więc MIŁEJ ZABAWY,:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
mój mały też już zdrowy więc popołudnie też spędzimy na placu zabaw;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

jarzebinka niekoniecznie zabawy na świeżym powietrzu. ja pracuję ;-)

Piotruś ma odczyn poszczepienny po piątkowym szczepieniu p/pneumokokom. Dodatkowo wysypkę i chrypkę :-( byłam z nim dziś u lekarza, ale lekarz zbada go dopiero o 17:30 a to i tak po przepychankach słownych w przychodni, bo panie nie widzą problemu i powodu, dla którego lekarz miałby zbadać moje dziecko. wkur*wia mnie ta przychodnia na Kasprzaka. wiecznie muszę walczyć o to, co się Piotrusiowi należy :wściekła/y:

reklama
leyna ja też pracuję,ale na szczęście tylko do 15.00 i popołudnie mam dla małego,mam nadzieję,że uCiebie jest podobnie i chociaż popołudnie możesz spędzić na spacerku, czego Ci życzę:eek: :happy: :eek: :happy: :eek: :happy: :eek: :happy: :eek:

a co do przychodni na Kasprzaka,to też tam chodzę ale chyba jeszcze nie miałam aż takich problemowych sytuacji(korzystam z niej dopiero od stycznia ),teraz 19.04 wybieram się na bilans dwu-latka,a w przychodni życzę CIERPLIWOŚCI I WYTRWAŁOŚCI W WALCE O SWOJE :-p :tak: :-p :tak: :-p :tak: :-p :tak: :-p :tak: :-p :tak:

Do góry