reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Katka niewesoły ten spacerek :no:

kkatasia ja szczepiłam Piotrusia p/pneumokokom. moja znajoma lekarka-pediatra mi polecała, mimo że Piotruś nie chodzi do żłobka. tylko, że takie paskudztwo to mogę i ja do domu przynieść albo w sklepie może je podłapać. znajomej dziecko spędziło 3 tygodnie w szpitalu z powodu pneumokokowego zapalenia płuc. i też nie podłapało go w skupisku dziecięcym. więc ja wolę chuchać na zimne. 13 kwietnia mamy drugą dawkę.

jarzebinka dzięki za zaproszenie na wspólne spotkanie, ale mnie raczej nie będzie. do Malty mam hektar. środkami MPK nie pojadę, bo wózek ciężki w cholerę (16 kg) a Piotruś 9 kg już waży. stacha bozowska ze mnie kiepska ;-) do maluszka nie wsadzę wózka. poza tym, mam za krótkie pasy w samochodzie i nie obejmują one fotelika :-( a na taxi mnie nie stać obecnie.

reklama
Witam :-)

Jarzembinka dzięki wielkie za info :-) Ostatnio mam mało czasu na komputer, ale na spotkanie zawsze czas znajdę :-):-) Mnie pasuje weekend, co prawda bardziej 21 kwietnia, ale 28 też może być :-) Planowałam na ten weekend wypad do Rogalina, ale mogę przesunąć, bo to na razie nic wiążącego :-) Także ja się piszę, na pewno będę, 28.04. Matla - tylko w którym miejscu jeszcze trzeba ustalić :confused: Dla mnie to ma spore znaczenie, bo jeśli będzie od strony Śródki, to przyjadę sobie autobusem, tak mi nawet wygodniej, a jeśli od innej, to bedę musiała męża ze sobą zabrać hehe :-D:-D
Czekam na deklaracje pozostałych poznanianek :-)

Witam.
Jestem chetna na spotkanie nad Malta bo sama tam chodziłam jako dzieciak, chociaz obecnie mieszkam na grunwaldzie to mam dobry dojazd. Co do terminu to sie dostosuje.Pozdrawiam

SUPER, coraz bardziej plany nam sie konkretyzują więc 28.04 ale zapomniałam o godzinie-mi najbardziej odpowiada rano, tzn.ok. 9.00 lub popołudniu ok. 16.00,(12.00-15.00 mamy spanie),jeżeli chodzi o miejsce zbiórki to w tej sprawie poproszę o wypowiedz dziewczyn,które znają Maltę lepiej niż ja,która Tam spaceruje????????????????????????:sick:

katasia, dobry dojazd, tzn czym najlepiej od nas tam dojechać,mam nadzieję,że autobusem,bo łatwiej sobie poradzić z wózkiem :happy: :happy: :happy: :happy:

heloł :)
data mi odpowiada,szkoda ze nie do poludnia,ale jak wiekszosc bedzie wolala popoludniowe godziny,dostosuje sie.Tym bardziej,ze ciasto bedzie:cool2:;-).
Wg mnie najlepiej sie spotkac na Malcie przy Srodce obok stacji kolejowej,, Maltanka".

Bede wieczorkiem.

Do ulsyszenia/poczytania.

Pozdrawia Katka:ninja:

mi bardziej pasuje rano...9 byłaby super!!!co prawda KIniuśka ma wtedy mniej więcej drzemkę,ale to się ucyca może:)ale jak więcej będzie za popołudniem to się dostosuj e...miejsce mi pasuje,ale muszę spytać męża czy wie gdzie to:)bo ja tępa jestem...super hiper extra cool i naprawdę CHOROBLIWIE nieśmiała jestem a jakie ciasto?????

To co moze rano jednak???Np.9:30 i juz :)
Ale zdecyduje wiekszosc.
Mniej ludzi bedzie,nawalonych przynajmniej heheheh...

Ja nie wiem jakie ciasto,jarzebinka cos wspominala:cool2:Ja zjem na pewno hehehehe

Biedronka - przyjdziesz z EWĄ?bo ja pewnie bede z Zuzia,a one sa w podobnym wieku,wiec wiesz:cool2:

no katuś pytasz,a wiesz...pewnie,że z Ewą-my są jak syjamy ino we trzy Ja i moje klony:))))))))))no ja mam nadzieję,ze Ty bedziesz z Zuzią,przynajmniej dziewczynki się będą miały z kim pobawić...czadowo:))))))))alem się podrajcyła

reklama
czy Ty zasem jeno z gor nie pochodzisz.heheheh..bo sie tak podjarcylas i gwara zajezdzasz....;-)

Ja tez sie podniecilam,az mi okulary zaparowaly...hehehh

Mam nadzieje,ze dojdzie do spotkanka.

Do góry