reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No to ja powiem:

Dzień dobry, żeby tak nie odstawać od Katki :-D

Katka, fajny widoczek masz... czy miałaś, sprzątnęli już to drzewko????
Jak tam samopoczucie???
No, BIEDRONKA gdzie ta zima??? Pewnie wyemigrowała z Polski, co?
Albo kaczki jeszcze nie odleciały i czeka aż to zrobią;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D
A my dzisiaj mimo wiaterku spacerek zaliczyliśmy. Powiało, ale dzieci nie porwało... Dzielnie Łuki na nóżkach zasuwał...

A reszta dziewczyn dlaczego się nie odzywa??:confused:
Niedawno widziałam, ze Wanda czytała ale już do nas się odezwać nie chciała???Dlaczego, co???:confused:

Pozdrawiamy!!!!

reklama
o kurde to eidzę Katka,że u Was też było ostro:)
zima ponoć jutro będzie także trzymajmy kciuki,co by nasze małe potwory,któe jeszcze sniegu nie widziały wreszcie okazję miały...
ja tez nie lubię zimy,bo zimno,ślisko i do kitu...w zasadzie tylko z tym mi się kojarzy a jak jest kupa śniegu tosię przynajmniej z mężem wycioramy ile wlezie:)no i z EWą of course,bo już się ją da...ale się zawsze drze hhahahahaha kurde mola nie wiem co jest...Ewa się obudziła przedwczoraj i luz,a wieczorem taki katar miała,że w nocy spać nie mogła i temperaturkę...małą,bo małą,ale zawsze,rano znowu temp i tak pojawia się i znika,,,oby tylko Kiniuśkę ominęło pozdrawiam alles poznanianki
slowiczek jak tam sprawy domu???:)ale Ci zazdroszczę

Hejka!!!
Ale mam dziś dobry humorek, mam nadzieję, ze nikt i nic mi go nie zepsuje...choć dzieci są na dobrej drodze...

BIEDRONKA a my czekamy aż się poprzedni właściciel wyprowadzi, potrwa to jeszcze ze 2 miesiące ( on buduje sobie coś innego, gdzieś, ale za nasze pieniądze)

Dziś fajny mrozek, no nie???Spacerek trzeba zaliczyć...

Tymaczsem, borem lasem

no to zazdroszczę slowiczku spacerku,bo u nas of course bez spaceru...
muszę się wreszcie odchudzić,bom się spasła jak wieprz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zastanawiam się czy iść z EWą do lekarza,ale chyba nie pójdę...chociaz dziś zaczęła kaszleć...ale to glupie to szok
a domek,więc kupiliście już gotowy to fajowo...gratuluję mam nadzieję,ze kiedyś zdjęcia pokażesz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
katka gdzie się podziewasz??????????????/

2 wersja mojego postu

Biedronka - jak to gdzie sie podziewam,caly dzien posklepach i kinach i imprezach latam

hyhyhy

ja tez mam humorek dobry dzisiaj,chyab wszystkie Kasie tak maja dzisiaj, (nie Slowiczek ??? ;-))

A powaznie, dzien nie mam czasu.Wiecie jak to jest z dwojeczka.A Hania na prawde malo spi w dzien,sa dni,ze jak wstanie o 8 rano,to do 20:30,kiedy zwykle zayspia na dobre spi godzinke,poltorej.My tez bylysmy dzis na spacerku,bylo fajnie.Slizgalysmy sie z Zuzia na zamrozonych kaluzach :).

Biedronka - ja moze gruba nie jestem,ale mam ostatnio takie ssanie na slodkie,ze jak tak dalej pojdzie,tonie dlugo bede wielki pasztet.Dzisiaj poszlam na spacer bez portwela,zeby mnie nie kusilo normalnie.Nawet kawe zaczelam slodka pic i tak myslalam caly dzien,zeby sobie cos upiec.Ale twarda bylam :eek:

To bedzie dluga moja wypowiedz,a co :)
Slyszalyscie o tym kolejnym przypadku Sepsy u nas?szok,tym razem jakies roczne dziecko.

O!!!Moj maz wraca wreszcie z pracy.Lece mu dac buzi :)

Papa

no słyszałam o sepsie 13 miesieczne tym razem kur... ale się porobiło... nie wierzę w pneumo,ale spytam next time pediatrę,bom się nakręciła już...
po 2 KInia też ma już katar,więc jutro obowiązkowo do doktora...
po 3 wyje papapapa

reklama
ja tez mam humorek dobry dzisiaj,chyab wszystkie Kasie tak maja dzisiaj, (nie Slowiczek ??? ;-))

dzieci mi jednak humorek tak popsuły, ze wieczorem przez nich ryczałam... miałam dość wczorajszego dnia...a najgorsze jest to, ze dzisiejszy dzień zapowiada się tak samo, a ja jeszcze sama...buuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry