reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Czesc dziewczynki :-)

Znalazlam wreszcie chwilke.Dzieci spia ,wolna chate mam na calego i kompa dla siebie hyhy.Olalam nawet mycie podlog.Jutro to zrobie a co :cool2:.

U mnie w skrocie po staremu,dzieci robia i nie spia.Byly ostatnio dni,ze Hania od 7:40 do 20:30 spala tylko 75 minut przez caly dzien :dry:.Za to dzisiaj, przespala caly dzien,az martwilam sie czy cos jej nie jest.

Wanda - dzieci sliczne,a corcia zdolna,ma to po mnie ;-)w koncu Koziorozec z niej,grudniowy do tego hyhyh.

BIEDRONKA - bylam w piatek u okulisty.Od razu mloda miala pzrekluwanie kanalikow :sick:.Nie wiedzialam,ze krew bedzie jej leciec i ze ona bedzie tak wygladac.Jak wrocilam do domu z dzieckiem,to mezulek zapytal sie czy mam jakis papier na to,ze ona miala taki zabieg tego dnia.Bo ktos moze pomyslec, ze dzieci bije.Normalnie spuchnieta byla.Jak po walce bokserskiej wygladala.Ma kropelki foxal,o ile dobrze pamietam i 15 lutego do kontroli.

Slowiczku - jak humorek dzisiaj?U mnie calkiem niezle.A wiesz,ze myslalam,ze w gorach jestescie,sadzac,po statusie na gg.

No i tyle.

Pozdrawiam

reklama
Slowiczku - jak humorek dzisiaj?U mnie calkiem niezle.A wiesz,ze myslalam,ze w gorach jestescie,sadzac,po statusie na gg.

Cze, ja nie miałam żadnego statusu na gg od 1 stycznia!!To chyba jakaś pomyłka:szok: :szok: :szok: ;-) :-D hihihihihi.... nie pij więcej....;-) sama, a na piwko możemy się umówić:szok: :laugh2: !!!!
Dzisiaj nie miałam czasu na humorki, tylko zasuwałam....
Dziadkowie przyjechali do Gaby do przedszkola na dzień dziadków i miałam qpę roboty...a najwięcej w kuchni...
No, ale już luzik!!!

I nie bij Hani!!!!!;-) ;-) ;-)
A tak na poważnie to bidulinka z małej. Takie śliczne oczęta maltertowane... Ucałuj ją od cioci Kasi!!! Siebie też i Zuzię też!!!! Tylko bez...:-p :-)

Dobra,zadnych slimakow lizakow(wystarczy,ze Zuzia mnie oblize pare razy w ciagu dnia)nie bedzie :cool2:,pocaluje sie od Ciebie przez chusteczke.

A co dobrego ugotowalas?JA od dziisaj mam znowu postanowienie,NIE JESC NIC SLODKIEGO!!! Nawet kanapki z dzemem nie wciagnelam.Taki zuch ze mnie..... ciekawe jak dlugo :dry:.

Teraz powoli znikam,nadrobilam zaleglosci i ide myc sie i spac.Co bede tak siedziec,meza nie ma.

A na piffko mozemy isc,ale jak skoncze karmic.

a co do gg - ja mam jakies 2 Twoje nr?????mhm...moze to brak cukru we krwi

słowiczku przepraszam,nie chciałam być wścibską suką...
katka moja też miała zapuchnięte to oko jak cholera,ale krwi nie było, my braliśmy debridat czy jakoś tak...
to Ty sama byłaś z nią u okulisty???????????
a my dziś z ewą do dentysty-już się boję...trzymcie kciuki co by poszło dobrze....już mi pikawa wali...masakra...

a tak poza tym to katuś moja kinia też za dużo nie śpi,ale ona poza tym budzi się po 100 razy w nocy i dziś na przykład o 4 się obsrała:)))dosłownie:)

słowiczku przepraszam,nie chciałam być wścibską suką...
Biedronka a dlaczego od razu wścibska suka??? No nie przesadzaj kobieto.
Ja się nie wstydzę, że mam niepełnosprawnego synka, i bardzo kocham go i cieszę się, ze jest taki jaki jest!!!
Jak chcesz to mogę odpowiedzieć na wiele innych jeszcze Twoich pytań. To nie jest dla mnie krępujące. Ani się tego nie wstydzę!!!
I piszę poważnie, bez żadnych podtekstów. Nie masz powodów tak na siebie mówić ani myśleć, poprostu to ciekawość Tobą kieruje i tak jak pisałam wcześniej, kto pyta-nie błądzi!!!:tak:

Trzymam te kciuki za Ewę!! będzie wszystko dobrze...hihihi pewnie będzie dzilniejsza od swojej mamusi???:-)

Katko, ugotowałam zupkę ogórkową a na drugie: ziemniaczki, duszone udka qrczaka i 3 rodzaje surówek. Do tego sok. Ale się narobiłam....:szok:
A kiedy skończsz karmić?? Mam nadzieję, ze zdążymy na to piwko się umówić...a jak nie to u mnie na trawce siorbniemy....;-)

Ale pogoda:confused: :baffled: :sick:

Spadam młodego uśpić bo jęczy mi tu koło nóg...

dobra słowiczku nic już nie mówię,bo się pogrążę...
a to,że kochasz swojego małego terrorystę to jasne,w końcu wszystkie kochamy nasze male potwory...KInia już straciła przytomnośc...wie któraś gdzie posiałam rachunek za gaz????????????????????????????????????
a ja też chciałam o to spytać Katkę:)kiedy kończysz karmić???
wprowadzasz Hani już coś poza cycem???
dobra lecę szukać rachunku,muszę Ewię zęby wyszorować i jedziemy!!!! czarno to widzę...:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

reklama
cze :-),

moje corcie spia juz,meza nie ma,jeszcze w pracy,wiec jak zwykle o tej porze mam wolna chate:cool2:.NA dowod:

Biedronka - bylam sama u okulisty,nie czesto sie zdarza,abym szla z mezem do lekarza,gdy chodzi o dzieci lub o mnie.Zuzia chodzila ze mna i do dentysty,i do pulmnologa.Nie zabieram jej jedynie,do ginekologa i na rtg,wtedy maz sobie zalatwia wolne.A Ty z Ewa do dentysty dla zwyklej kontroli czy cos sie dzieje?Bo ja juz z Zuzia bylam 2 razy na kontroli,gdyz jej sie bardzo podoba u dentysty i sie nie bala.Hanie mam zamiar karmic tak do 1,5 roku.Choc nie wiem jak to pojdzie,skoro ona juz nie je w nocy,zasnela o 20:30 i zje dopiero o 8 rano,to moze sie sama wczesniej odstawi.Na razie jest an samym cycu,choc dalam jej liza jabluszka 2 razy,bo jej oczy z orbit wychodza jak jemy.Poza tym mialam nadzieje,ze jakos jej to pomoze na kupkowe sprawy,ale nie bardzo,moze za malo.Kupke robi co 3 - 4 dni,czasem az sie spoci,biedulka.

Slowiczek - zupa ogorkowa to moja ulubiona zupa.Ciagnac temat kulinariow,ja oszaleje na tym moim odwyku od slodkosci.Dzis co chwila ogladalam zdjecia ciast w ksiazce kucharskiej.A zobaczcie jaki przepis znalazlam w neci,ocipieje,jak nie zjem tego na dniach: Sernik czekoladowy pychotka -

Ja dzis zastrajkowalam i nie poszlam na dwor.A jutro chocby wichura byla,to wychodzimy,bo Haniek ma szczepienie :dry:.

Pozdrawiam

Do góry