reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A z tą sepsą to masakra...aż się boję...
Zdrówka dla maluchów!!!
Ja jak karmiłam też miałam przeogromną ochotę na słodkie ale się nie bałam utyć...bo dopuki karmiłam to nie tyłam.
A najgorsze jest to, ze ja już nie karmię od x czasu i ciągle mam ochotę na słodkie...

reklama
Moje potworki na dzisiejszym spacerku...

imag00065of.jpg

hihih,smiesznie wyglada ten ogonek na kapturze Gabrysi,Zuzi on zwykle stoi...:tak:

Ja nie poszlam dzis na spacer,bo dla mnie za mocno wialo i nie chcialo mi sie przez to.

Dzien mi sie flaczy straszliwie.Hania spi dzis jak nie ona,normlanie chyba jest meteropatka.

Ja zjadlam slodkie,bo nie moglam juz wytzrymac :eek:

A Zuzia nie dawno zapytala sie mnie: Mama czemu jestem dzisiaj grzeczna?...Ja na to :Nie wiem...a ona:Bo nie mam dzis ochoty sie Tobie psocic.:dry:

A w gole,choc dzieci mi daja spac,ja nie wyspana jestem.Normlanie caly dzien bym w wyrku lezala.Acha,Zuzia od kilku dni zasypia sama :).Czytam jej ksiazeczke,a potem daje buziaka,przytulam,gasze swiatelko i w 5 minut ina zasypia.A jak obok niej leze to buzia sie jej nie zamyka.

POzdrowki

hihih,smiesznie wyglada ten ogonek na kapturze Gabrysi,Zuzi on zwykle stoi...:tak:
chyba musiało akurat zawiać...:-D :-D :-D
A tak na poważnie to jakaś ta antenka nie wymiarowa a kurtka to prezent urodzinowy Gaby od babci...(teściowej)...
Ale Ona tę kurtkę lubi i jej się podoba, więc nosi...:-)

Właśnie na kolację zjadłam bułkę słodką z dżemem...mniam mniam...
Na rano mam jeszcze jedną :-D :laugh2:

Mężowego nie ma i smutno mi....

Spadam już do wyreczka, książeczkę poczytać...

Witajcie :-)

Niedawno widziałam, ze Wanda czytała ale już do nas się odezwać nie chciała???Dlaczego, co???:confused:

Słowiczek
, przed Toba to nic się nie da ukryć :-D:-D:-D Faktycznie, czasem tylko podczytuje i nie mam czasu na odpisanie, a takie tylko pisanie o sobie, to nic fajnego przecież... Wolę Wam wszystkim móc odpisać :-) Niestety teraz to już zmęczona jestem i tak dokładnie wszystkiego nie przeczytałam, ale widziałam fotkę Katki z powalonym drzewem :szok::szok:
Ale wichury okropniaste były, aż strach się bać :baffled: No ale już po wszystkim i przyszedł nareszcie śnieżek i mrozik - niech wymrozi tą straszną sepsę, bo przecież strach bierze, że my się akurat znajdujemy w zagłębiu tej choroby :baffled: Oby to jedyne 2 przypadki... chociaż i to za dużo :-(

A mnie nie było na bierząco, bo kurcze rok zamykałam i w końcu dziś mi się udało zamknąć i kasa mi się zgadza i wszystko jest ok. Także jestem z siebie dumna, zwlaszcza, że to wcale nie jest mój wyuczony zawód :-)

Słowiczku
- zdjęcia dzieciaczków z dzisiejszego dnia słodkie :) Macie tam w mieście więcej śniegu nić my w zaścianku :-D:-D

Pozdrawiam Was gorąco i życzę zdróweczka w te mroźne dni :-) I wklejam Wam kilka fotek moich dzieciaków :-)

Paulinka już sama chodzi
P1070609.jpg

P1070601.jpg

I Wiktorek - mój kochany słodziak :-)
P1070625.jpg

wcina budyń
P1070616.jpg

Jak ja nie cierpię tych białych stron...mam wrażenie, ze wszystko jest rozwalone...

Noooooo, wanda_23 w końcu się odezwała....a gdzie jest reszta kożelanek???;-)

Wanda pisz i o sobie, ja tam lubie czytać co u innych słychać...A dzieciaczki masz słodziutkie... Gratki dla Paulinki za kroczki!!!
I dla Pani ekonomistki za prawidłowy bilans BRAWO!!!!:tak: ;-)

nie mam siły...
słowiczek czemu pod Twoimi suwaczkami jest link "wady dłoni"?to sama sobie wpisałaś?czy to tak samo z siebie?ale mam pytania co?

reklama
Do góry