reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kurde Skrzat910 ale wahania wagi :( nie fajnie bardzo z tymi sterydami :( jest szansa że będziesz żyć bez tych leków?
Asia a jak Cię znaleźć na nk? nooo i w końcu ktoś bez fb :p i faktycznie - najlepszą motywacją jesteśmy dla nas my same :D
Rikapa nie myśl o jutrze! albo zrób sobie frytki jak wrócisz z pracy ;) a czemu Cię smuci że mała chce siostrę? z tego co widze to taki wiek że dzieciaczki chcą rodzeństwo, mojej kumpeli córeczka w kółko powtarza by jej kupili dzidziusia ;)
Natuśka gdzie wsiąkłaś?? co tam z dzieciaczkami??

reklama
hehe a ja nawet o tym nie myślałam, tylko wkurzyłam się bo w ciąży średnio 2 razy w miesiącu w szpitalu.. ciągle zgaga i nadkwasowość żołądkowa, więc musiałam uważać co jem, czyli jadłam same delikatne rzeczy a tyle przytyłam :/

noo zobacz ile ja kilometrow robie kazdego dnia.. prawie wszedzie pieszo, a i tak nie moge sie pozbyc kg :(
uda mam masywne i zawsze bede miala, bo trenowałam biegi, ale chcialabym w pośladkach zgubić i brzuchu :(

no planuje zakup
kukurydzy w puszce
twarożki do kanapek
pomidory
pomarańcze sycylijskie
kiwi
ogórek zielony
i in składniki sałatkowe :)

ogólnie będę stosowała tą moją ONZ, bo już raz na niej ładnie schudłam, więc liczę, że znów mi się uda :)

no i ćwiczenia...
mam swój zestaw, który wiem, że działa i widać poprawę po nich :-)

mmm pyszne te zakupy :D
jaki zestaw ćwiczeń?? podziel się!!
a z tym chodzeniem to faktycznie - ja Ciebie podziwiam ile Ty km robisz i gdzie dochodzisz na piechotę!!!
to może ten areobik pomoże Ci z tymi partiami o które Ci chodzi??

kurde Skrzat910 ale wahania wagi :( nie fajnie bardzo z tymi sterydami :( jest szansa że będziesz żyć bez tych leków?
Asia a jak Cię znaleźć na nk? nooo i w końcu ktoś bez fb :p i faktycznie - najlepszą motywacją jesteśmy dla nas my same :D
Rikapa nie myśl o jutrze! albo zrób sobie frytki jak wrócisz z pracy ;) a czemu Cię smuci że mała chce siostrę? z tego co widze to taki wiek że dzieciaczki chcą rodzeństwo, mojej kumpeli córeczka w kółko powtarza by jej kupili dzidziusia ;)

no ale z kim mam jej tą siostrę zrobić :-D

Nie da sie żyć bez sterydów niestety.:-( Takie kurde życie. Ja na pierwszym zdjęciu to jestem ta ja prawdziwa bez tej powłoczki i wtedy mogłam żreć na potęge. A teraz sie usrało bo nawet jak sie biore za własny tyłek to i tak nic nie widać bo sterydy zatrzymują wode w organizmie i stąd jestem papuśna.

Brzoskwinka aż mi ślinka poleciała na twoje zakupy:-)

Rikapa nie ma co sobie psuć humorku na taką zołze. Takie są w każdej robocie. Może znajdzie sie jakiś sposób by jej dopiec.

Asia dobranoc

Ilonka ja biore tabletki na tocznia rumieniowatego układowego.http://www.resmedica.pl/pl/archiwum/ffxart3004.html

Ostatnia edycja:
pyszne zakupy, bo pyszne sałątki z tego wychodzą serio :-)

Tygryś na chomika wrzucę te moje ćwiczenia w formie prezentacji, ok? daj mi minutkę :-)

kurde wielka szkoda Skrzat910 :/ a nie można jakoś zwalczać tych następstw?
Ilonka ja miałam podobnie - mega śpik :p
a zachcianki zrobiły mi się pod koniec - dwa tygodnie na śniadanie obiad i kolację wcinałam filety śledziowe w zalewie octowej :D przez tydzień miałam jazdę na pączki - 5 dziennie :D ale poza tymi wybrykami to słabiutko z jedzeniem, miałam nietolerancję glukozy i zgagę (cola rządzi!:p) i co z tego, i tak przytyłam :D tylko że praktycznie od połowy leżałam, pewnie też miało to wpływ na moją wagę... a wymarzyłam sobie jogę dla kobiet w ciąży, basen, itp :/

reklama
ja chociaz 5kg jeszcze a ud.....dzis zjadlam 3 kapaki z serkiem bialym, rybe z piekarnika i dwie mandarynki i poprostu powiem to zrec mi sie chce jak pierun....ale po 18 nie tykam nic poza zielona herbata ale tescie widza efekty :D

Niko spi ale juz pobudka z płaczem .............ehhhhhhhh...............

ja bym zjadla kulki mozarelli z pomidorkiem i sosikiem vinegrette

ja do 7 mies przytylam 9kg potem w 9 juz mialam 18 na plusie szok. Ja sie bardzo ograniczalam z jedzeniem. Mlody duzy sie urodzil 4kg to tak z 13 kg przytcia odjelam jeszcze owdy i lozysko :p
jak widzialam fotek kilku dni przed porodem to ja pikole jaka kulka a nikt wtedy nie mowil ze jestem spuchnieta

do 8 miesiaca pracowalam lazilam wszedzie biegalam w 9 po schodac i nic

Ostatnia edycja:
Do góry