reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka ja też nie miałam mdłości. a chciałam :p tzn myślałam ze może przypadkiem schudnę bo chwilę przed ciążą przytyłam :D
co zamierzasz kupować? ja czekam na wiosnę i warzywka i owoce :) i spacery :D

reklama
Frytek nie zrobiłam :-(

kurcze nie mam humoru bo jak mam jutro tą zołzę oglądać to mnie trzęsie :-( a moja córcia mówi że chce siostrę :-(

A ja moge sie odchudzać ile wlezie i tak ***** na wadze nie ruszy. Sterydy zamkneły mnie w zasranej powłoce i musze w niej żyć.
ja.jpgja bez sterydów
sylwek 022.jpgja na dużej dawce uderzeniowej sterydów po rzucie choroby
a jak wyglądam teraz na średniej dawce to widziałyście.

Brzoskwinka fb nie mam wiec niewejde, ale wy mozecie zobaczyc mnie na nk jak w ciazy wygladalam.

Oj kochana to jak ty sama ze soba sie zle czujesz to bierz sie za odchudzanie bo dla kogos to nie warto ale dla samej siebie tak... ja tam mam innych w d... ale jezeli mi samej zaczyna cos w sobie przeszkadzac to staram sie to zmieniac. ja to tylko kurde ten brzuch mam taki, taka budowa ciala ze oponke mam i raczej zgubic to ja jej nigdy nei zgubie i brzuszka plaskiego miec nie bede ale zawsze chociaz troche sie wchlonie moze i ja sie ebde lepiej czula:)

dziewuszki kochane myakm spac bo padam na pyszczek:-)

nie piszcie za duzo bo nie nadrobie:)

DOBRANOC:)

reklama
Brzoskwinka ja też nie miałam mdłości. a chciałam :p tzn myślałam ze może przypadkiem schudnę bo chwilę przed ciążą przytyłam :D
co zamierzasz kupować? ja czekam na wiosnę i warzywka i owoce :) i spacery :D
hehe a ja nawet o tym nie myślałam, tylko wkurzyłam się bo w ciąży średnio 2 razy w miesiącu w szpitalu.. ciągle zgaga i nadkwasowość żołądkowa, więc musiałam uważać co jem, czyli jadłam same delikatne rzeczy a tyle przytyłam :/

noo zobacz ile ja kilometrow robie kazdego dnia.. prawie wszedzie pieszo, a i tak nie moge sie pozbyc kg :(
uda mam masywne i zawsze bede miala, bo trenowałam biegi, ale chcialabym w pośladkach zgubić i brzuchu :(

no planuje zakup
kukurydzy w puszce
twarożki do kanapek
pomidory
pomarańcze sycylijskie
kiwi
ogórek zielony
i in składniki sałatkowe :)

ogólnie będę stosowała tą moją ONZ, bo już raz na niej ładnie schudłam, więc liczę, że znów mi się uda :)

no i ćwiczenia...
mam swój zestaw, który wiem, że działa i widać poprawę po nich :-)

Do góry