reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka mam kregozmyk i mialam prawie 2 lata temu operacje, jedna i jeszcze chyab jedna mnie czeka ale musze isc na badania do mojego chirurga,te schorzenie mialam genetyczne niby bo i moja mama po operacji, no i musze Gabi pilnowac i badac czy jej sie nie zrobi.... wstawiali mi stabilizator w odcinku ledzwiowym sporo rzeczy nie moge ale areobik mysle ze nei zaszkodzi jak bede czula ze nei dam rady to zrezygnuje...
Tygrynka pewnei ze mi nie przeszkadza ze ebdziesz z anmi chodzic nawet fajnie,ciesze sie:)

A i co jeszcze do ciazy to ja do 4 miecha schudlam 9 kg a potem jakos tylko chyba 10 przytylam i odrazu po porodzie ubylo mi tyle ale jka zaczelam karmic to i ssanie mi sie wlaczylo i zaczelam sporo jesc no i znowu mi sie przytylo

reklama
Tygrynka ja nie wiem sama jak dlugo chce karmic,najpierw planowalam ze do pol roku ale teraz sama nie wiem... napewno zanim mala skonczy rok to przestane.
Brzoskwinka ale ty naprawde dobrze wygladasz, no ale jezeli sama sie zle czuejsz ze swoimi kg to juz twoaj decyzja nie?? moja kolezanka z bylej pracy w ciazy 30 kg przytyla jak wrocila do pracy po macierzynskim to juzn ie miala tych 30 i jeszcze z 2 kg mniej niz przed ciaza ale jak ona to zrobila to nie wiem mowial ze niby nie miaal za bardzo czasu dobrze zjesc bo mala jej nie dawala...

a z kolei moja bratowa przez dwa tyg schudla 13 kg bo jej mala miala kolki dwa tyg darla sie i ta nic innego jak noszenie jej nie robila a wiadomo i nerwy i wogole

Ostatnia edycja:
Asia też tak mówiłam a jeszcze karmię ;) ale jakoś na wiosnę odstawiam :) i ja też byłam nie z tych co to przy karmieniu chudną :D dlatego licze na zakończenie karmienia ;) a Ty dużo schudłaś na początku ciąży! od wymiotowania?
Brzoskwinka a Ty też będziesz na areobik chodziła nie??

Tak do 4 miesiaca wymiotowalm po wszytkim, po zapachach po jedzeniu, nawet po wodzie i dlatwog tyle schudlam... ale wyniki mialam super wiec nawet ucieszyal msie ze mi lzej bylo hehehehe

Kasia Skrzat napisz potem wrazenia po obejrzeniu sagi.... tez zaraz mykam spac bo m. juz chrapie a i mloda za niedlugo na karmienie bedzie sie budzic,jejciu kiedy ja przespie cala noc?????

Rikapa jak frytki?

a miałyście mdłości na początku ciązy?? bo ja wcale...

Asiu ja źle się czuję w swoim ciele, oj bardzo źle.. wejdz do mnei na facebooka to zobaczysz jak ja przed ciążą wyglądałam..

ja niestety na nerwy działam odwrotnie.. nie chudne, a tyje.. tzn wpieprzam kurde :/
ale od wtorku zaczynam odchudzanie.. przyjdzie wypłata to idę na zakupy dietetyczne :D

reklama
Asia ja ze swojej strony powiem Ci że nie wiem bo też czekam na przespaną nockę :p

Rikapa co tam za humorek?

mi się wydaje że zawsze kobieta znajdzie powód do marudzenia, zwłaszcza na temat wagi, mimo, że inne będą jej mówić, że dobrze wygląda :D

Do góry