reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dziewczyny ale wy tu zasuwacie:) normalnie lektury a lektury do czytania:) hihi a Brzoskwinka miałaś mi fotki wysłać:) czekam?:) moja mala bandytka tez ciagle marudzi:( normalnie oszaleje wiecie co ja juz pomyslu nie mam co ja mam zrobic zeby ona chciala chociaz chwilke sama polezec na macie i sie pobawic... a najgorsze ejst to ze mam gosci M. siostra i brat i mi ja nosza a jej w to graj i jak ja klade to pisk..... i od jutra bede miala meksyk:( bo oni jada. m. do pracy a ja sama z tym czortem i juz sie boje..... eh....

wiecie co dziewuszki... kudre mi tez troche glupio tu u was pisac, co prawda probuje sie wdrazyc ale jest ciezko bo nie lapie tematow a nei chce sie dopytywac co i jak wiec probuje dołapac w pol slowa.....

edit. a i jeszcze jedno jak ja se moge gdzies zapisac ten suwaczek zeby go wklejac bo ciagle musze na nowo robic. pomożcie

Asiu jak czegoś nie wiesz, to dopytuj :-) tutaj leci tysiąc tematów na raz, także nie martw się.. nawet my czasami nie wiemy o co chodzi :-)

a z suwaczkiem to musisz to zrobić jako sygnaturę w edycji profilu :-)

Asiu zdjęcia wrzucę na picasę, mam nadzieję, że mi się uda, a tak to zgram i tak na płyty gdyby któraś chciała :-)

nie przejmuj się, ja tez bardzo często piszę bez polskich znaczników.. wiadomo szybciej i więcej można napisać :-)

ja z tym moim oszaleję.. nie wiem co dzisiaj w niego wstąpiło.. grrr.. mam nadzieję,że dzisiaj szybko mi padnie, skoro cały dzień mi nie spał..

no moja wlasnie miala drzemke pare minut i musze juz uciekac i zajac sie nia troche.... chociaz nie.... niech m. sie pomeczy. wpadne pózniej buziaczki

hej hej

jestem także z Poznania, mój M. dużo pracuje, także mam dużo wolnego czasu.
Więc jeśli macie ochotę to odezwijcie się, chętnie wybiorę się z kimś na zakupy, czy spacerek :)

A my po szwendusiu po Luboniu. Przy okazji kopsnełam sie po film i dziś mamy na tapecie 3 część sagi "Zmierzch". Ale nie obyło sie bez przygód. Oczywiście znieczulica ludzka jest wszechobecna. Wiechałyśmy windą w Pajo na 1 piętro bo tam jest wypożyczalnia i wszystko pięknie ale zjechać sie już nie dało bo winda sie zacieła. To ja sie pytam ochrony co jest a oni że mam czekać. Ja mówie jak długo a on nie wiem. Sie wkurzyłam i zabrałam sie za schody ruchome. Wjechałam na nie wózkiem i zjeżdżam ale żeby który kafar sie ruszył to stoi wiara, patrzy sie jak na zjawisko i sie uśmiecha:eek:. Kij im w oko. Wiecie co najbardziej boli że to matki z dziećmi też dupy nie ruszą ani nie spytają czy Pani pomóc tylko stoją i sie gapią.

reklama
Do góry