jak dziewczyny piszą dawaj pić zresztą ja dawałam nawet soki Emilce byle by piła i mimo że wymiotowała my mieliśmy taką jelitówkę latem ze wszystkich w domu ścięło wymiotowali to wszyscy na raz w duecie :/witam ... jestem tu nowahahhahaha
tej laseczki Filek chory! co zje to haft! no i juz dwa razy laksa na kiblu:/ kaszle. sucharki mu daje i wase ale to tak podziubie, dostal zupke tak jad ze smakiem bo uwilbia zupy po 5min haft:/ jak sie nie polepszy to pewnie jutro do lekarza. ja pierduuu a tak go chwaliłam ze zadko choruje. mam nadzieje ze to nie zadna jelitowka itp. zebym ja nie padla,x 10lutego mam druga dawke szczepionki. musze byc zdrowa, w srode znowu dermatolog:/ no i ppewnie w tygodniu dowiem sie termin zabiegu...buuu help!
Dominik mi się przebudził i też zwymiotował :/ kurde mam nadzieje że nie pochwaliłam go że zdrowy a on coś podłapał :/ stawiam na przekarmienie bo ciągle po kaszce mi wymiotuje a ja głupia się skusiłam i mu dałam a potem jeszcze mlekiem dopił
Produkcja trwa a ja na sekundę pewnie w tygodniu będzie u mnie kiepsko z czasem wiec na dłuższą chwilkę zawitam w niedziele