reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam ... jestem tu nowa:p hahhahaha

tej laseczki Filek chory! co zje to haft! no i juz dwa razy laksa na kiblu:/ kaszle. sucharki mu daje i wase ale to tak podziubie, dostal zupke tak jad ze smakiem bo uwilbia zupy po 5min haft:/ jak sie nie polepszy to pewnie jutro do lekarza. ja pierduuu a tak go chwaliłam ze zadko choruje. mam nadzieje ze to nie zadna jelitowka itp. zebym ja nie padla,x 10lutego mam druga dawke szczepionki. musze byc zdrowa, w srode znowu dermatolog:/ no i ppewnie w tygodniu dowiem sie termin zabiegu...buuu help!
jak dziewczyny piszą dawaj pić zresztą ja dawałam nawet soki Emilce byle by piła i mimo że wymiotowała my mieliśmy taką jelitówkę latem ze wszystkich w domu ścięło wymiotowali to wszyscy na raz w duecie :/

Dominik mi się przebudził i też zwymiotował :/ kurde mam nadzieje że nie pochwaliłam go że zdrowy a on coś podłapał :/ stawiam na przekarmienie bo ciągle po kaszce mi wymiotuje a ja głupia się skusiłam i mu dałam a potem jeszcze mlekiem dopił

Produkcja trwa a ja na sekundę pewnie w tygodniu będzie u mnie kiepsko z czasem wiec na dłuższą chwilkę zawitam w niedziele :) idę coś w chacie porobić bo efektów dziś żadnych nie ma a o 5:00 pobudka do pracy :) wiec trzeba się wcześniej dziś kłaść :)

reklama
o matko, 5?? nie ma takiej godziny :p
mojej koleżanki córeczka wymiotowała notorycznie na mleko inne niż to którego używali.. czy to w butli, czy w kaszce, takie siakie i owakie - zawsze zwróciła..

mlody kaszle...eh ciezka noc przed nami.

kurcze wchłonełam caly talerz kanapeczek, na to jogurcik...i pije teraz herbate i co? stwierdzam ze jestem głodna! cholerka co by tu zjeść jeszcze... frytki bym se zjadla. ooo ło matko jak bym se frytki zjadla...z majonezikiem...mmm nie wytrzymam.
No to narobiłas mi apetytu i chyba jutro zrobie do obiadku:-D

Kurcze Dziewczyny kurujcie swoje pociechy!

ja właśnie oglądam na hbo comedy Narzeczony mimo woli i ciągle się smieje...
na moje doliny takich filmów to musiałabym mieć stos :-)

reklama
Do góry