reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to na palmiarnie jesteśmy wstępnie wszystkie prawie umówione :-)

kto chce jeszcze foty, to dawać maila, żebym sto razy nie wysyłała bo jest tyle tych zdjęć, że długo się ładują.. ;-)

reklama
  • 24 luty 2011
    Zapraszamy na kolejne spotkanie Świadomej Mamy!

Miejsce: Poznań
    Prowadzenie: Kasia Bujakiewicz
    Czas trwania: 3 godziny
    Opis:
    Zapraszamy na kolejne spotkanie Świadomej Mamy pod hasłem:
    Maluszek już na świecie! Jak pielęgnować i dbać o noworodka.
    Na spotkaniu radzić będą: fizjoterapeuta, pediatra oraz położna.​
    Wejdź w szczegóły i zarejestruj się na spotkanie!​
    W razie problemów z rejestracją, wyślij zgłoszenie na adres rejestracja@swiadomamama.pl

Hej dziewczyny troszkę was poczytałam :)
My po imprezie D i urodzinki udane ale wszyscy chorzy oprócz D jeszcze nie podłapał .....ja to chyba płuca wypluję

no i D wyszedł kolejny ząbek dolna dwójka :)

Tygrynka a wy jak szykujecie już imprezę ?
Julia współczuję pobytu w szpitalu i zdrówka wam życzę !

normalnie dziewczyny nie wyrabiam już chce wakacji ! może jutro będę mieć troszkę czasu i coś więcej skrobną bo co tydzień jakąś imprezę w domu miałam jeden dzień wolnego niedziela i ciągle goście

Szukałam wiadomości o spotkaniu czy ktoś wymienia poglądy i tak pomyślałam, ze może tu coś znajdę i mam ... nie poznalysmy się bo byłam we wcześniejszej grupie ... ale chętnie bym Was poznała... więc może ( tak po znajomości Tygrynko :) )mogłabym przyłączyć się za 2 tygotnie na spotkanie w Palmiarni?

A spotkanie aktywnych mam było świetnie ja sceptycznie do tego podchodziłam, wydawało mi się , że jak sponsorem jest johnson to będzie to tylko reklama tych kosmetyków i tyle. A tu taka miła niespodzianka wiele praktycznych rad, podpowiedzi, konsultacji. Byłam zachwycona zarówno wykładem fizjoterapeutki jak i p dermatolog. Fajnie zorganizowane spotkanie ... powiem jedno chce więcej :)

Pozdrawiam.

Witaj Gosiu, w końcu :D no my już zaplanowani, w tym tygodniu zamawianie i zakupy a w sobotę - dżampreza :D

Marciaa Cytadela też :D ale do Palmiarni to już w grudniu się umawiałyśmy, a jak na dworze zimno to tam miło :D

Guziczek Ty masz małą błyskawicę i niespożyty wulkan energii a nie córeczkę :p fajnie, że Asię przyprowadziłaś :)

No dopiero do kompa usiadłam :-)
Po pierwsze Rikapa kochana duuuużżoo zdrowia i uśmiechu w dniu urodzin :-) Niech Ritka rośnie piękna i zdrowa, mąż cie wielbi, a praca daje satysfakcję i dużo $$$$. Całusy urodzinowe :-D

Po drugie Julia zdrowia dla synka oby już więcej nie chorował :-)

Bardzo było miło was spotkać, fajnie z was babki no i dzieciaki rozkoszne:-) do palmiarni bardzo chętnie się wybierzemy :-) jeśli mogę prosić o foty to ślijcie tu madamkozak@wp.pl :-) z góry dziękuję. Właśnie zjadłam obiad a raczej kolację Lula po spotkaniu kimnęła się tylko w aucie czyli jakieś 15min. No ale o 20 padła i śpi :-) A wczoraj całą noc przespała... ale to pewnie tylko przypadek :-( Póki co uciekam bo jadę po małża do pracy :-)

Brzoskwinko ja sobie te spotkanie odpuszczę bo to o noworodkach, zresztą wolę palmiarnię ;)

Witaj Poziomeczko, strasznie miło mnie zaskoczyłaś w holu hotelu :D szkoda, że byłaś wcześniej, ale to może poznałaś naszą NAtuśkę (założę się że na pewno zwróciłaś uwagę na biegającego Filipka :p) i Skrzata :)

reklama
Marciaa no już weź się skuś i przyjedź, alienie jeden :p w końcu dobrze byłoby wiedzieć u kogo będziemy balować w czerwcu za półtora roku :p
jeszcze Ilonkę trzeba ściągnąć!

Koza ale ta Twoja Lula się zmienia, dosłownie w oczach! zrobiła sie taka ruchliwa i taka gadatliwa, że strach pomyśleć co będzie następnym razem jak sie spotkamy :D

Do góry