reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

W tym dworku korkowe 400zl wiec nie wiem czy to duzo
dzieci do lat 8, obsluga (foto, kamera, zespol)- 50% kwoty podstawowej
soboty od maja do wrzesnia 210 zl, pozostale terminy 180zl

w cenie mamy:
szampan na powitanie
dekoracja stolow zywymi kwiatami
apartament dla nas plus sniadanie
rabat dla gosci na miejsca noclegowe
sala kominkowa z bilardem
kawa herbata na zyczenie cala uroczystosc
parking strezony

chyba sie obale ile kasy:O ale troszke dzieci bedzie ale 3ba liczyc 20 kola na sale....chyba zrobimy w kwietniu :pPPP

ta suknia wielka z tym czarnym pasem Jasmine Bridal co wam pokazywalam na poczatku to okazalo sie, ze laska z forum slubnego ja miala na targach.....8 tysi to cacko :)

Ostatnia edycja:
reklama
no ja tortu od nich nie chce....chce swoj na styl amerykanski...rozowy w kokardki i groszki :))))) malinowo czekoladowy:))))

ale robia konsultacje co do oprawy koscielnej ciekawe ile wezma...bo chce miec skrzypce
mam tyle pomyslow ze szok...siostra miala harfistke grajaca na czas kolacji ja bym chciala sakfosonite...ale zobaczymy. Zaproszenia delikatne skromne ..tez rozowe :) albo wrzosowe :)

ps. sory ale placenie za to ze kelner kroi tort? ja pitole ale glupota hehe ale spytam albo powiem Łukiemy zeby sie spytal haha

jakie mialyscie utwory na pierwszy taniec?? Skrzat chyba U2?

Tygrynka pisalas ze ogarnela mnie goraczka...no w sumie bo jak sie okaze ze kwiecien to juz mniej wiecej wiem co i jak i ruszamy z kopyta mam juz jakies rozeznanie bo idac na targi bylam w czarnej...du*pie :p

lilou nie martw sie ale uzupelnij jak najszybciej niedobory. Ja bralam od polowy euthyrox w dawce 75 albo 50 ale pol tabletki no i w szpitalu robia zawsze dzieciakom badanie na niedoczynnosc...

Ostatnia edycja:
My drukowaliśmy na czechosłowackiej w drukarni Welin. Mieliśmy zaproszenia ala kartka z kalendarza a w środku wierszyk żeby nam dali kase bo nie chciałam 4 mikrofalówek i 5 żelazek itp.
"Goście nasi ukochani
My już w domu wszystko mamy
Chcecie nam coś podarować
Dajcie śwince sie radować"

Marcia ja płaciłam 160, nie bylo korkowego, dzieci za darmoszke, orkiestra 50%, 3 porcje miesa, tort i słodkie (od kandulskiego) wybieralam wzor jaki chcialam, nawet zarzyczylam sobie by jedna z wartw to byl tort od kandulskiego hawana (bezowy) i pani specialnie dzwonila do nich czy taki zrobia, bo w ksiazce ofertowej kandulskiego nie bylo tego akurat typu:p nam sie organizacja udala super, ale wlasnie wszytklo bylo jasne. my zanosilismy szampana i owoce plus po godzinie 3 200 zł za godzine musielismy doplacic. W sumie wesele bylo do po 5 a doplacilismy 150 zl;p wiec nie wiem jak to liczyli, to bylo dla kelenrow:) Ja bylam bardzo zadowolona:)

A u mnie też tańczył przystojny pan policjant ale nie mam zielonego pojęcia skąd bo to była wielka niespodzianka... siostra zabrała mnie z domku powiedziała że jedziemy do kina a ta mnie na domówkę zawiozła i o 21 pan przyszedł zatańczył, oj zabawnie było jak nie wiem...

reklama
Do góry