reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej laski moje dziecię jeszcze śpi od 19.30 masakra :szok::szok:

Znów się zrobiło ślubnie ale w temacie fotografa chętnie pomogę bo dostałam go od koleżanki w formie prezentu ślubnego. Facet był super a zdjęcia mega jak to od fotografa pełna profeska on na targach się zawsze ogłasza...Wojciech Bryś Wojciech Bryś - fotografia ślubna, zdjęcia ślubne, sesje zdjęciowe Poznań ale niestety cen nie znam.

Na spotkanie jutro porywam moją kumpelką z córeczką 4mc :) Będzie zabawnie a m już zrezygnowała będzie tylko szoferem

Dzień dobry!
Ja już jakiś czas nie śpie i kawusie dopijam. Ale pisać nie pisałam bo myślałam że mamusie jeszcze śpią. Moja Królewna jeszcze kima. Jak dla mnie to jeszcze z godzinke może pospać. Mamusia musi dojść do siebie bo jakaś taka spuchnięta sie czuje.

Hello:)
Tygrynko fajnie, że masz mamę!
Marcia z fotografem to ciężki wybór:) Moja kumpela miała, płaciła 1200 zł za wszystko i dostala plyte 1200 zdjec plus mieli wybrac sobie 200 zdjec do zwyklego albumu,on wywyolala (znaczy format ciut wiekszy) no i co i tez byli zadowoleni ale im nie zalezalo na zdjeciach powiedzmy artystycznych.Cichocki widac photo shop. Czyli obrabia zdjęcia. Nasza też obrabia i to do perfekcji każde ze zdjęc - takie małe dzieła sztuki i potem jak obróbka takie zdjęcia zajmuje pól-1h to to kosztuje:)

Dzień dobry!

Ja dziś musiałam wstać o nieludzkiej godzinie, bo na 7 rano miałam kurs prawka.Teraz już po śniadanku, zmartwiona przed kompem siedzę .Przesłała lekarce wyniki badań i się okazało że tarczyca coś nie domaga, i muszę jakieś leki zacząć brać. Mam nadzieje że nie za późno dla małego...

Co do sukienek, to ja właśnie muszę swoją wystawić na sprzedaż bo też wisi w szafie i miejsce zabiera.Zdjęcia też muszę wywołać bo już niedługo rok minie:szok: o rocznicy na pewno nie zapomnimy bo to 10 kwietnia...

Lilou nie martw sie bo nerwami dzidzi szkodzisz! Zaburzenia hormonalne w ciąży to norma. Dostaniesz może tylko jod i to wystarczy by uspokoić tarczyce. A gin ci nie robił TSH zaraz po stwierdzeniu ciąży lub przed ciążą?

reklama
Ilonka dobre pytania:) ale trzeba uwazac...nam sie trafilo bo u nas wszystko bylo jasne:) super kobieta byla co organiozowala i zadnych dodatkowych kosztow nie mielismy, a sllodkie najlepiej by bylo w cenie:)
Ilonka a przeslesz jakies zdjecia granatowego:p

Do góry