reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Forum to fajne miejsce na znalezienie znajomych, można tu spędzić fajnie czas. Czasem mi go nawet brakuje żeby nadrobić wszystkie wpisy dziewczyn :)
Ja to kawałek mam do Poznania bo jestem z ZG, bywam tam tylko czasami w odwiedziny u rodziny męża...
21 lat to nie tak mało na bycie mamą, fakt mam trochę więcej i dopiero jestem w ciąży ale też strasznie sie obawiam tego jak będzie to wszystko wyglądać za jakiś czas jak rodzinka sie powiekszy i czy uda mi sie zachować prace po wszytskich zwolnieniach...
Pozdrawiam

reklama
Brzoskwinka brać książki brać, bo ja nie mam co czytać!! Tobie brać?
Ilonka ja mam podobnie - niby mężatka, ale bez panieńskiego, więc trzeba nadrobić ;) byłam na wspólnej imprezie panieńsko-kawalerskiej od piatku do niedzieli :D i mimo, że byłam w ciąży i nie piłam to było bosko :D
Rikapa kojarzysz może czy macie samochód Wadera gigant truck? taką wielką wywrotkę? bo jak tak to robimy najazd z mamą :D a w ndz PiM otwarty??

Brzoskwinkaa k**wa sęk w tym że chyba wcale nie będę tak mnie moja zazdrosna , wredna kierowniczka załatwiła i to w moje urodziny !!!!!!!!!! zaraz wyjaśnię

reklama
Brzoskwinka brać książki brać, bo ja nie mam co czytać!! Tobie brać?
Ilonka ja mam podobnie - niby mężatka, ale bez panieńskiego, więc trzeba nadrobić ;) byłam na wspólnej imprezie panieńsko-kawalerskiej od piatku do niedzieli :D i mimo, że byłam w ciąży i nie piłam to było bosko :D
Rikapa kojarzysz może czy macie samochód Wadera gigant truck? taką wielką wywrotkę? bo jak tak to robimy najazd z mamą :D a w ndz PiM otwarty??

chyba jest jutro sprawdzę a w niedzielę otwarte od 11 do 15 :-) oczywiście jak co to jestem w pracy :-)

Do góry