reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat910 mam nadzieje, ze znajda lekarstwo, dzielna z ciebie kobitka.
Ja basie od rodzilam 12 h powiedzmy o 7 odeszy mi w domu wody o 19 basia na swiecie byla... ale nie bylo zle;P
Ja na obiad cycki z kurczaka zapiekane z porem i majonezem:) musze isc je do piekarnika wstawic!
Mnie się tez nic nie chce a basia maruder nie z tej ziemi dzis, ale teraz spi po spacerku, a pyrki obrane juz mam:)
Lilou a jak sie czujesz?
Rikapa nie wiesz czy barierka kees pasuje na inglesinę trip Barierka do wózka - Kees - Zabezpieczenia do wózków - Pati i Maks

da sie funkcjonować prawie normalnie ale to zależy od zaawansowania i co już uszkodziła. Mi sie dobrała do stawów i musze brać 2 razy dziennie tramal żeby chodzić w miare bez bólu. Musze brać sterydy więc jestem spuchnięta. A w ciąży jak odstawiłam przeciwbólowe miałam takie dni że myslałam że zęby w ściane z bólu wbije.

Skrzat daj przepis na te cycki z kuraka:-)

na-tuska ale szalejesz hehe ja sloiczki do 4mca kupowalam.. Adas nie jadal zbytnio tego, wypluwal.. jedynie to deserki wchodzily mu, ale obiadki wgl, wolał jeść to co my :-) no gazetki to przeklenstwo, ale w tesco maja tez dobre promocje :-p

skrzat dobrze, ze chociaz sa takie leki, co usmierzaja bol.. ale i tak wyobrazam sobie że ciężko jest żyć z takim czymś..
ja mam też ubytek zdrowotny, ale ja tak mam od 5 roku życia, więc już się przyzwyczaiłam no i na pewno jest mi łatwiej z tym żyć, bo nie odczuwam z tego powodu żadnego bólu..

Niestety Mój to ma alergie na tesco i rzadko idzie go tam wyciągnąć.

Brzoskwinka
nie jest ciężko z tym żyć. Jedyne co jest do dupy w tej chorobie to to że nie wiadomo kiedy nastąpi zaostrzenie i w co uderzy. Taki troche totolotek.

A co do lekarstwa to niestety nawet jak wymyślą to mnie dzięki naszym kochanym rządzącym nie będzie stać albo NFZ stwierdzi że nie warto już podawać leku bo choroba narobiła za wiele szkód w organizmie albo jestem już za stara.

Ostatnia edycja:
No doczytałam , produkcje macie niezłą;-)

Śliczne dzieciaczki macie, rozczuliły mnie te zdjęcia zaraz po urodzeniu( nie mogę uwierzyć że już niedługo też będę takie pstrykać ;)

Rikappa jak czuje się Ritka?

Skrzat dzięki że pytasz :) Skurcze się zmniejszyły 1-2 dziennie, więc jestem dobrej myśli.
Kurcze zapomniałam już o piersiach z majoznezem. Całe wieki nie jadłam , a tak lubię :-)

Skrzat910 bardzo współczuje choroby. Widać dzielna babka z Ciebie!

Ja dziś siedzę w domqu, wczoraj maraton miałam, najpierw badania krwi (wydałam w laboratorium 160 zł :szok:) , potem prawko (szalałam na mieście:-D ale mi to frajdę sprawia), potem kosmetyczka, i do pracy wstąpiłam zanieść l4 i poplotkować troszkę :-)) Wróciłam o 18 i poszłam spać:szok: Na szczęście skurczy żadnych. Ale dziś troszkę odpuściłam i leżę sobie.

reklama
Skrzat9 współczuję choroby :( trzymaj sie dzielnie! a czy można to na zawsze wyleczyć?

Lilou odpoczywaj, odpoczywaj :)

mój synek doprowadził mnie właśnie do wymiotów :/ a mąż jak wrócił z pracy i zobaczył mnie nad kibelkiem to chciał lecieć po test ciążowy :D

Do góry