reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat ja mam objawy depresji, także ja mogłabym spać dzień i noc a i tak czuję brak snu..

No Adaś właśnie nic nie marudzi, a je więcej niż normalnie heh więc podejrzewam, że to od zmiany wody..
ale żeby już drugi dzień mieć taką kupke..

Adaś spi, ja trochę się nudze.. pościągałam sobie gry na telefon heh czasem mogą się przydać
a sudoku w telefonie to fajna sprawa..

a jutro.. fryzjer :-) mam nadzieję, że nie spieprzy mi włosów.. bo gorzej nie chce wygladac.. juz wystarczajaco ludzi straszę..

Hej kobiety:)
Tygrynka no zapraszam zapraszam na obiad:)
Brzoskwinka też mi się wydajesz że gadasz że gruba i gruba a ty zgrabna kobieta jesteś!! i kieca taka baloooowa super:)

A ja się dowiedziałam że 26 lutego śmigamy z m na zabawę więc szukam kiecy :))))) heheh to co tygryski lubią najbardziej czyli wybieram się na zakupy:))))))

Guziczek nic nie pisałaś to już zjadłam co miałam :p ale następnym razem - strzeż się i nie otwieraj drzwi w porze obiadowej :p
jakiej kiecy i gdzie szukasz? pytam, bo mi mąż jeszcze "ząbkową" wisi :p

tygrynka na razie szperam w necie ale są same satynowe koszmarki;/ szukam czegoś skromnego ale z odrobiną szaleństwa jak znajdę to pokażę :) jutro też śmigam do plazy i pestki więc może coś upatrzę:) dostałam błogosławieństwo męża i jego kartę więc :)))))

Tygrynka hehe mój też ma podobne długi jak Twoj :-D

Guziczek na serio w realu widać, że trochę muszę zgubić.. ale dziękuję za miłe słowa :-)

reklama
Do góry