reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzięki !!!
k020.gif
Kochane jesteście!

Właśnie poskarżyłam sie tatusiowi na teścia. Tata powiedział żebym dała do niego numer teściowi i niech zadzwoni. Mówił że on jak mu puści wiązanke to szybko go rozumu nauczy i zawodach o zawały będzie 2:1 dla teścia bo odrazu będzie miał 2 zawały naraz
g030.gif
.

reklama
Witam się i ja:p

Skrzat 910 nie łam się kochana teście czasami lubią namącić ale nie możesz się tym przejmować!!
Skrzat ja też chętnie skoczyła bym na zakupy ale ciężko mi dziś oderwać tyłek od kanapy;p
Brzoskwinko udanych zakupów!!

Moja drzemie.... potem spacer pewnie bo coś na obiad muszę kupić mam dziś ochotę na ryż z sosem brokułowym i z cyckiem kuraka zapiekanym z serem mmmm;-)

a ja wróciłam z zakupów.. :-)
mają tu takie promocje, że szok.. np. ptasie mleczko wedla za 7,99, gdzie w Poznaniu w promocji widziałam najtaniej po 10,99..
kupiłam małemu oczywiście, bo on to uwielbia.. ale wiadomo co za dużo to nie zdrowo..
poza tym pogoda jest taka lipna, że o spacerze nie ma mowy, tak u nas śnieży.. :/

wrzuciłam też swoje fotki, ale do galerii :-)

Skrzat 910 - nie przejmuj się tak, bo się wykończysz! tak mnie mawia mój mężulek, ale taka jest prawda, gdyby Twoj mąż nie był szczęśliwy bo nie byłby z Tobą i nie mielibyście malutkiego Skarba :-)

Brzoskwinka macie śnieg??? u nas deszcz pada :/

Guziczek nie chcesz mnie czasem zaprosić na obiad?? :p

my mamy dzisiaj dzień remontowo-sprzątający, w czwartek mama przyjeżdża :D

edit: ej Brzoskwinka co Ty marudzisz, wcale nie jestes za gruba!! a suknię miałaś fajną, jak tak oglądam Wasze fotki to zachcialo mi się kościelnego szybciej :D

Ostatnia edycja:
no u nas ślisko i śnieżyce... obecnie już przestało, ale i tak nie jest za ciekawie..

Tygrynka - dzięki :-) tak wgl to mam suknię ze wszystkimi dodatkami na sprzedaż za 300zl :-) wszystko było warte ok.2000zl.
a czy gruba no zobaczysz mnie w sobotę i powiesz czy taka jestem hehe wiesz dobrze dobrane ciuchy potrafia zdziałać cuda i zakryć np. odstający flak brzuszny :-p

my dzisiaj pomidorówę z ryżem na obiad :-)

kurcze odkąd u dziadków jestem Adaś robi brzydką kupę.. taką zieloną i luźnawą.. może to być od wody?
bo kurde nic nowego nie jadł, co by mu szkodziło..

ale mnie się teraz przez Was na wspomnienia wzięło mam parę fotek z wesela, mogę Wam powrzucać jeśli macie ochotę pooglądać. ale i tak najlepsze mam na płytach, które są w Poznaniu.

U nas obgryzania książeczki ciąg dalszy. A mnie spanie ciśnie. Zwariować można przez tą pogode. Polazłabym sie poszwędać po Luboniu ale w tą chlape to nie wyjde z domu.

Brzoskwinka możliwe że przez wode. A nie zmieniałaś może mleka albo czegoś w jadłospisie?

Skrzat cały czas bebiko dostaje.. a w jadłospisie nic nowego się nie pojawiło, czego by już nie smakował, więc wydaje mi sie, ze to od wody..

reklama
wróciłam spałam z mała ponad 3 godziny gdzie mi się to nie zdarza ale to chyba przez katar i kaszel który mnie w nocy męczył :-(

Do góry