reklama
R
rikapa
Gość
witam z rana :-)
na-tuska ja już podpisałam tą petycję :-)
na-tuska ja już podpisałam tą petycję :-)
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
hej postaram się coś też potem wrzucić z fotek :-)
my godzine temu wstalismy, a teraz na zakupy się szykujemy, wiec wpadne później :-)
my godzine temu wstalismy, a teraz na zakupy się szykujemy, wiec wpadne później :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej:-)
U nas z zasypianiem był problem. Zęby jej chyba mocno dokuczają bo płakała i piszczała. Ale z tego co widze to humorek ma już lepszy.
Ja siedze i myśle o tym wszystkim co nas spotkało ostatnio. Nachodzą mnie już dziwne myśli i nie radze sobie z nimi. Cały poranek przepłakałam. Sama nie wiem jak to wszystko załagodzić. Mąż sie męczy z tym wszystkim bo jest między młotem a kowadłem. Sorry że sie tak żale ale ja już nie radze sobie z tym. Myśle czasem że może Mąż byłby szczęśliwszy, miałby wszystko gdyby mnie nie było, gdybym go zostawiła:-(
U nas z zasypianiem był problem. Zęby jej chyba mocno dokuczają bo płakała i piszczała. Ale z tego co widze to humorek ma już lepszy.
Ja siedze i myśle o tym wszystkim co nas spotkało ostatnio. Nachodzą mnie już dziwne myśli i nie radze sobie z nimi. Cały poranek przepłakałam. Sama nie wiem jak to wszystko załagodzić. Mąż sie męczy z tym wszystkim bo jest między młotem a kowadłem. Sorry że sie tak żale ale ja już nie radze sobie z tym. Myśle czasem że może Mąż byłby szczęśliwszy, miałby wszystko gdyby mnie nie było, gdybym go zostawiła:-(
R
rikapa
Gość
Skrzat910 nie zadręczaj się będzie dobrze, mąż Cię kocha :-)
na-tuska ech z tymi dziećmi to tak jest :-( buziaki dla nich :*
na-tuska ech z tymi dziećmi to tak jest :-( buziaki dla nich :*
Skrzat910 z tego co piszesz mąż cię kocha i w ogóle taki mysli nie miej by go opuszczać, bo wtedy we dwójkę będziecie nieszczęśliwi. Niestety teściowie potrafia uprzykrzać życie nie jednej parze prowadząc do rozpadu związków, więc w ogóle nie daj im powodu do triumfu (znaczy teściowi). Jak mąż po Twojej stronie to najważniejsze! Macie córeczkę i to najpiękniejsze! Trzymaj się i nie zamartwiaj bo mała wszystko wyczuje!
Ja zaraz dam małej obiadek i do Biedronki skoczę bo lodówka pusta
Ja zaraz dam małej obiadek i do Biedronki skoczę bo lodówka pusta
reklama
Skrzat9 Skrzat dobrze Ci pisze! nie daj się złym myślom! i jak najwięcej gadaj z mężem, może on się martwi że jesteś na niego zła o jego ojca? nie kłóćcie się tylko z tego powodu, niech on sam załatwi to ze swoim ojcem, a Ty olej sprawę, bo najważniejsza jest Twoja mała rodzinka! a jak się znowu coś takiego zdarzy (tfu tfu!) to wtedy Ty wywal teściowi co o nim sądzisz.. a my tu jesteśmy i jak możemy tak doradzimy, pomożemy, a już na pewno wysłuchamy, trzymaj się dzielnie i ciepło!
dzień dobry
dzień dobry