reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
skrzat chociaż dobrze że w teściowej masz oparcie :-)
Nigdy stosunki między nami nie były dobre ale jak w zeszłym roku dowiedziała sie że jestem w ciąży to nagle sie odmieniło i jest nieźle. A wnuczki ona kocha i to strasznie! Także teść sam sobie bata ukręcił!
no właśnie Twój Mąż najbardziej teraz na tym ucierpiał, bo mieć takiego ojca to nikomu bym nie życzyła..
Najważniejsze jest jednak to, żebyście Wy przez to nie pokłócili się i żyli w zgodzie i kochali się :-)
My sie bardzo kochamy i nikt ani nic na szczęście tego nie zmieni.:-)

mam w razie czego ten film :-)
a bilety za ile ostatecznie :-) muszę się potargować :-D
masz ten film? na płytce, czy na kompie?

Wiesz co.. generalnie ja dałam 20zł za te bilety, dlatego też za taką kwotę chcę odsprzedać.
Normalnie jeden bilet kosztuje 20zł. a była promocja i kupiłam je po 10zł za sztukę.

Witaj Cobra :) niech Ci się miło z nami pisze!

Skrzat masakra z tym teściem, dobrze, że nic się babci nie stało! mam nadzieję, że uda się Wam to jakoś załatwić i nie będziecie już takiego stresu przeżywać!

Natuśka a Ty co w krzakach siedzisz?? jak dzieciaczki, zdrowe?

reklama
Do góry