reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczynki!

Ja w weekend zawsze mniej przy kompie.
Wczoraj zrobiliśmy imprezkę ur dla Oliwii tym razem rodzinna. Wszystko się udało, dzieci nawet nie dawały czadu ;) a było ich trochę:-)
Dziś leniwie, w kościółku na 10 :30, a teraz graliśmy w grę Toy story( super jest polecam, najciekawsza dziecięca planszówka).
Teraz biorę się za obiadek :)
Miłej niedzieli!

reklama
Tygrynka w mojej sygnaturze jest odnośnik do chomika, tam w zakładce dokumenty są e-booki to możesz ściągnąć co tylko zechcesz :-)

edit. miałam w sygnaturze.. bo widze, że nie ma..
więc podaję link :-) a tam gdzie na hasło trzeba wejść.. to : koniczynka.

Ostatnia edycja:
ja już też się melduję w domku :-) teściu po nas przyjechał i zabrał na obiad i słodkie z okazji dnia babci i dziadka :-)

czesc dziewczyny :) chcialabym do Was dolaczyc:) jesli mozna.
jestem mama prawie 7mc Jakuba,obecnie mieszkam na grunwaldzie,kolo areny:)

Hej!
My właśnie wróciliśmy do domu po weekendzie u moich dziadków. Było fajnie ale niestety na początku mieliśmy mega problem z moją biedną babcią przez mojego teścia skurwiela bez zahamowań:wściekła/y:. Jak tylko sie rozpakuje porządnie to wam wszystko opowiem i gwarantuje że szczęki wam opadną.

reklama
Do góry