reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Rikapa zdrówka dla Ritki!
Mąż w kinie z moim braciszkiem, a ja samotna, coś mnie zemdliło po kolacji, teraz lepiej! Basia na szczęście śpi:-) Posiedzę chwilę i zobaczę...my dzis byli w Realu a raczej ja wbiegłam w drodze do babci bo pampki mieli za 44 zl...cena w miare, a Basia z 3 wyrosła więc 4. Ale ja ostatnio na Huggiesach z Biedronki jadę w ciagu dnia, a na noc i wyjścia pampki, zawsze taniej:p no i te przeklęte happy ciagle mam:p

My kupujemy Dady w biedronce i nam sie sprawdzają. To jedyne pieluchy w których kupa Anielki sie mieści.

A ja buszuje po necie i kawały i rózne śmieszne rzeczy wyszukuje. Oczywiście na tapecie teściowa.

- A ty co się tak uśmiechasz? Przecież wczoraj stłuczkę miałeś!
- Mhm.
- Zderzak połamany.
- Ta.
- Reflektor rozbity.
- Uhm.
- Teściowa głową w deskę przyłożyła.
- O, to to!

Ilonka my z M. mamy juz w posiadaniu dwa zele.. jeden durexa i drugi taki wisniowy rozgrzewajacy jadalny olejek do masazu :-D

ja caly czas kupuje huggies z biedr ten karton za 36, a jak ich nie ma to Dada za 27 :-)

Hej
Rikapa zdrówka dla Rity:-)
Ja za wami nie nadążam ;-P jutro mam wolne to może będę na bieżąco tylko do lekarza skoczę z małą na kontrolę, i coś muszę dla babci kupić Lula ma niestety tylko jedną :-( fajnie że tak zaangażowaną :-)
A teraz wracam na kanapkę oglądać film i popijać whisky z colą :-D

Mały edit: Hehe Skrzat9 fajny dowcip ja uwielbiam czytać basha tam można się uśmiać http://bash.org.pl/
co do żeli intymnych to my też lubimy durexa i jeszcze mają taki fajny bzyczek polecam ...miłej zabawy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja na chwile bo Ł. probuje bałamucic ;-)

tyz mamy te osmiorniczki. Nikiemu kupilam na mikolaja ale najbardziej lubi gąbke gryzc, pic wode albo bawic sie pamperkiem i kwiatkiem od fotelika do kapania ;-)

Usnal, ciekawe czy sie bedzie dzisiaj budzil z płaczem. Dzis zjadł za dwoch. Pojechalismy do m1 i wzielam bakusia "do kieszonki" w tej saszetce i super sprawa...
kupilam slodkosci Ł. rano na giełde kwiatową pojedzie i koniec. Prezentow wielkich nie robimy :)

Do góry