reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ooo jakie tu miłe tematy:-D zajrzałam na chwilkę póki mąż się kąpię;-)zaraz będzie krzyczał że siedzę przy kompie jak on wraca.

Ja się tak właśnie zastanawiam czy z którąś z Was się nie znamy chociażby z widzenia. Taki ten świat mały ;)

Rikappa zdrówka dla córci!`mam nadzieje że to nic poważnego!

Dobrej nocy kobietki:)

A teraz coś o naszych facetach :-D
a010.gif

Dlaczego mężczyzni sa podobni do karaluchów?
- Kręca się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć.

Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę?
Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki.

kurcze... a ja myślę co by mężowi na rocznicę ślubu zapodać..

siebie:-D

Ale znalazłam językołamacz:

hehe fajne to:-D

ufffff no to przebrnęłam przez te kilka stron co by wiedzieć o co chodzi :-) jak tak dalej pójdzie to napiszemy książkę :-)
dziś wyszłam wcześniej z pracy bo mała niestety ma temperaturę i czekam czy coś się rozwinie czy nie :-(

biedna Ritka, mam nadzieję, że szybko zwalczycie temp i w nic się nie rozwinie! zdrówka dla niej:tak:
a tempo pisania faktycznie ostre tutaj ostatnio - super:-D

co do rowerków to polecam dla mniejszych smart trike a dla większych bmx :-)

dzięki niezawodna Rikapo:-D to teraz jeszcze powiedz mi czy macie smarty w sklepie, czy można na nich usiąść i kiedy będziesz w pracy w przyszłym tygodniu:-D:-D:-D

Tygrynka Słowiczek to moja sąsiadka jakieś 50m od nas:p na weselu bylam u Pinki:)
ten mi się podoba:
Rowerek 12 cali BMX UNITECK-MBIKE + uchwyt (W-wa) (1405285016) - Aukcje internetowe Allegro
głupia jestem bo już się napaliłam!!! ha ha ha na urodziny dostanie:p

no to pomyliłam ze Słowiczkami i Pinkami :-D ale to dlatego że obydwie rzadko tu bywają, sprowadź je do nas:tak:
a rowerek świetny! i faktycznie jesteś głupia (taki żarcik sytuacyjny;-)) bo ja też się już na niego napaliłam jako na następny rowerek dla Seby:tak: albo kup czarny, a ja potem odkupię:-D

Ja się tak właśnie zastanawiam czy z którąś z Was się nie znamy chociażby z widzenia. Taki ten świat mały ;)

bardzo możliwe:tak: ja Rikapę poznałam nie wiedząc że to Rikapa:-D a Ty pewnie jak widzisz kobietkę popychającą ciemny podwójny wózek to nie wiesz że mijasz Natuśkę:-D

a nam durex jakoś niespecjalnie podszedł, chyba tylko raz użyty...

a pampersy to nam jakoś najbardziej pasują Pampersy, ale może skopiuję system Skrzata że na noc inne.. w szpitalu dawali happy i jak szybko się je zmienia to dawały radę:-D chociaż to na jedno wychodzi wtedy z kasą:tak:

Brzoskwinka ale musisz się ładnie podać, wiesz, sexy bielizna, nastrojowa atmosfera... żadnych dzieci i żadnych rozmów :D

Ilonka niebieski ewentualnie może być :p a MArciaa to coś ostatnio często o słodyczach pisze :D a miała coś innego napisać!!

reklama
Do góry