reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wpadłam na moment bo dzieci mega marudza, nati z rak nie schodzi tak go meczy a i mnie połamało. przepraszam ze bez polskich znaków ale pisze jedna reka

reklama
Tygrynka ale dobrze miałaś :-) no ja wolałabym żeby teściowa mi nic nie układała :p a mąż ..hmm jakby to delikatnie napisać..on się nie nadaje do takich rzeczy:p
więc liczę że zdążymy , bo ja trochę zosia samosia jestem i lubię wszytko po swojemu;-)

skrzat
dzięki za info:) już sobie dodałam zakładkę żeby nie przepadło :)
śpiworki wyglądają na warte swojej ceny. widać że ładnie zrobione.i fajny wybór kolorków.

ilonka wiesz co jak tak się zastanawiam nad znanymi Filipami to chyba masz rację:-D
teraz mam instruktora jazdy Filipa;-) muszę go zapytać jak to z nim:) a na takiego spokojnego wygląda:)

Jaaa a ja ciągle w piżamie:szok: zgapiłam się , bo oglądam "dzień dobry tvn" i ta patrzę na zegarek, tylko że oglądam 1+ i jestem godzinę w tył:-D dobrze że wsyprzątane mam, tylko koło 15 muszę po Oliwkę iść.

Tak czytam o Waszych maluszkach i tak jakoś mi fajnie że to wszytko nie znów czeka. Wiem że nieprzespane noce pewnie dadzą mi do wiwatu, ale i tak się nie mogę doczekać:-)

Lilou no rozumiem, ja jakieś pół roku po porodzie, jak się ogarnęłam i wiedziałam co chciałam to zaczęłam zmieniać po swojemu :D i dalej zmieniam i wymyślam :D a co do drugiego dziecka to ja też już bym chciała tulić takie maleństwo, ale to najwcześniej za 3 lata mnie czeka.. a Ty robisz prawko teraz? kiedy kończysz?

Skrzat a Ty byłaś już na jakimś spotkaniu chustowym?

Julia trzymajcie się tam dzielnie!

Matko jaka produkcja:szok::szok::szok::szok::szok:
lilou dobrze że pojechałaś do szpitala i wszystko ok. aa i ja tez jeszcze w piżamce:-p a co do mieszkania to fakt babka wam niezłą cenkę walnęła:szok:
Brzoskwinko teraz jak pada to mam fatalny nastrój ale jak tylko wiosna zawita i słoneczko to będzie super zobaczysz

Skrzt wy to jesteście maniacy z tymi grami:-p ale fajnie bo macie jakieś hobby

Rikapa ty zamiast w PiM to pracuj w kinie hahahahahah

My się przeprowadzaliśmy jak Zosia miała ok miesiąca i ja z nią jeździłam i załatwiałam to meble to sprzęt agd rtv bo m w pracy ale wspomonam to bardzo pozytywnie bo Zosia była kochana i spokojna więc mogłam na prawdę dużo pozałatwiać;-)
kurcze położyłam ją o 11 spać i teraz coś płacze przez sen:confused2: chyba zębuszki kolejne coś mi się tak wydaje, dziś wpada do mnie znajoma z córcią w wieku zosi więc będzie zbawnie:-D

Poznańskie forum tętni zyciem...jak na Połwiejskiej normalnie he he he ;P

Moje dziecie pospało 30 minut hmmm...i sam nie wie czego chce ja piórkuje ktoś mi go podmienil ale nie narzekam :-)

Ilonqa jestem strasznie cietka na nich. Trzymaja mnie w garsci. Na sama mysl o wshig mnie mdli.

Marciaa to chyba jakiś taki dzień na dzieciaczki bo Seba też sam nie wie czego chce :/ trochę jeść, trochę spać, trochę się bawić...

Ilonka nieźle go zasypujesz zabawkami :)
ja teraz szukam rowerka jakiegoś dla małego i nie wiem co wybrać, bo te z kaczuszkami czy zabkami to mi sie nie podobają, a ten co mi się podoba to kosztuje 300zł i to chyba jednak za dużo jak na taki rowerek??

Tygrynka teraz robię, zaczęłam w zeszłym roku, skończyłam teorię i tyle. No i teraz się zmobilizowałam na jazdy, lekarka nie miała przeciwwskazań . Bałam się że będę panikara, ale idzie całkiem nieźle :-) tyle radości z tego mam :) a dopiero 8 godzina:) mam nadzieje że dociągnę do 30 :)

Guziczek z mieszkaniem szkoda gadać :/ a tak mi tu dobrze. Teraz siedzę na gratce i szukam czegoś sensownego.

reklama
Do góry