reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Po dzisiejszej nocy padam na ryj, jestem niedzisiejsza, nic nie kumam z roboty i ogólnie mam niechcieja. Ale trudno się dziwić, jak Piotruś zaczął cyrki już o 3:45 w nocy. Uroki macierzyństwa...

Hej Leyna, możemy sobie rękę podać. Łuki też sobie przerwę zrobił w nocy....
Właśnie piję kaffkę,która może mnie na nogi troszkę postawi....
Mimo wszystko życzę miłego dnia.

po 5 herbacie trochę mi lepiej. kawki nie mam co pić, bo jak już piję (raz na ruski rok) to lubię z mleczkiem albo śmietanką a teraz mi nie wolno...

ale i tak nie chce mi się pracować...

trzymajcie się ciepło

P.S. Łukaszku, daj mamusi pospać w nocy kochanie :-)

no to współczuję laski nocek:)oby dzisiejsza była lepsza.my wczoraj byliśmy na szczepieniu KIniuśka 8,5 miecha 75cm i 12300g:)a ewulka 16kg i 101cm:) pytałam o pneumokoki i sama nie wiem czy szczepić...
aha słowiczek takiego mi smaka narobiłąś,ze przepis poproszę of course tylko spytam gwoli ścisłosci dlaczego nie dla matek karmiących?????
a gdzie katke wywiało a ja też kawkę już wydoiłam,zawsze też piję z mleczkiem i cukrem...a Twój mały leyna jest alergikiem???

Biedronko gratuluję dorodnych córeczek, zwłaszcza Kiniusia ze swoją wagą jest bossska :-) mój Piotruś ze swoimi 7700 (ma 6 miesięcy) to drobnica, choć wzrostowo mniejszy niewiele

a Twój mały leyna jest alergikiem???

podobno Piotruś ma skazę białkową... tak mówi pani pediatra i ja jestem na diecie beznabiałowej, bo nadal młodego karmię piersią
a ostatnio młodego wysypało po moim obiadku typu warzywa na patelnię w składzie: pomidor, papryka, cukinia, więc podejrzewam, że jakbym zjadła danie a la Słowiczek to młody by chyba strasznie cierpiał

co do pneumokoków ja będę szczepić, mimo że młody do żłobka nie chodzi a po sklepach z nim nie latam. ki diabeł wie, jakie ja paskudztwo do domu przywlokę albo niania. kasę mam, bo Piotruś dostał troszkę pieniążków na chrzciny, więc je przeznaczyliśmy właśnie na dodatkowe szczepienia. ale kurde żeby jedna dawka szczepionki kosztowała prawie 300 zł to kogoś strasznie porąbało. a już się dowiadywałam, że będę potrzebowała 3 (jedną teraz, drugą po 6 tygodniach, trzecią zanim Piotruś ukończy 2 latka). ech... i skąd na to wszystko kasę brać?

matko jedyna chrystusowa...dlaczego nikt mi nie powiedział,że 4 farbowania w tym 3 rozjaśniania w ciągu 2 dni to za dużo i moje kłaki tego nie zniosą?:((((((((((((((((((((((((((((((ja pier.... masakra jakaś...idę do fryzjera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko kiedy:((((((((((((((((((((((((((((a skoro i tak mam rozje... włosy to se farbuje jeszcze raz...sama nie mogę uwierzyć w mój debilizm bez granic porażka fuck fuck fuck

leyna mi powiedziała,że Kiniuśka 3 dawki jedna potem za 6 tyg i potem za 6 miechów chyba od 1, ona to przy mnie sprawdzala,wiec wiem,ze jej się nie podupcyło,a czemu Twój tak dziwnie???280zł dawka u nas,a dla ewy 1 dawka tylko też 280 mi poleciła zaszczepić Kinge na ospę jak bedzie miała szczepienie na świnkę,odrę,różyczkę o meningo powiedziała,ze nie warto...
aha współczuję skazy moje laski są czyste Kiniuśka zjada cycka,ale nic jej nie szkodzi...kiedyś miała kłopoty po wzdymających i nie jadłam,ale jej przeszło..

reklama
Do góry