reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
na-tuska ja na szczescie nie mialam problemu z Adaskiem.. na przemian butla i cycek, a potem jak juz pokarm mi zniknal, to sama butla.. moze Emilka nie chce, bo moze smoczek ma nieodpowiadajacy jej ksztalt, albo cos? kurcze nie wiem co Ci doradzic..
Hej wieczorową porą
Spokojnie dzisiaj
Ja na szczęście również nie mam kłopotu z jedzeniem Luli przyjmuje cycka, butlę bez różnicy tylko dzisiaj zastrajkowała na herbatkę, wodę nic a nic nie wypiła i butla Aventu blee ?? Ciekawe że wcześniej piła z niej i nic nie grymasiła. Dzisiaj dostała po raz pierwszy trochę kaszki z glutenem do zupki ciekawe jaki będzie efekt mam nadzieję że obejdzie sie bez rewelacji z brzuszkiem No zobaczymy jaką nockę przygotowało dla mnie dziecię. A do hurtowni jadę jutro
Spokojnie dzisiaj
Ja na szczęście również nie mam kłopotu z jedzeniem Luli przyjmuje cycka, butlę bez różnicy tylko dzisiaj zastrajkowała na herbatkę, wodę nic a nic nie wypiła i butla Aventu blee ?? Ciekawe że wcześniej piła z niej i nic nie grymasiła. Dzisiaj dostała po raz pierwszy trochę kaszki z glutenem do zupki ciekawe jaki będzie efekt mam nadzieję że obejdzie sie bez rewelacji z brzuszkiem No zobaczymy jaką nockę przygotowało dla mnie dziecię. A do hurtowni jadę jutro
Brzoskwinkaa
a moj Adasko to odpiernicza dziwne rzeczy... tzn boi sie odglosu odkurzacza... dzwonka od drzwi... a wczesniej sie tego nie bał...
i nie wiem jak zrobic, zeby sie nie bal.. bo odkurzacza tak sie boi, ze nawet jak stoi wylaczony, to boi sie obok przejsc.... :/
i nie wiem jak zrobic, zeby sie nie bal.. bo odkurzacza tak sie boi, ze nawet jak stoi wylaczony, to boi sie obok przejsc.... :/
Brzoskwinkaa
no w Poznaniu w domu tez tak Adas sie bawi, smieje sie kiedy odkurzamy i wgl.. a tu u dziadkow jakies ma takie dziwne wixy.
Brzoskwinkaa
nie wiem, czy to mozna to nazwac zmiana otoczenia, bo bardzo czesto tu przyjezdzamy, zawsze sie cieszyl i wgl..
ale pewnie po czasie mu minie..
lece spac dobranoc
ale pewnie po czasie mu minie..
lece spac dobranoc
Brzoskwinkaa strach to normalny etap rozwoju u dziecka moja Emilka też miała takie etapy na strach bała się odkurzacza , dzwonka , śniegu ;-) robaczków itp
Nat_tuska mój Dominik z butlą załapał dopiero na 8M ;-)wcześniej się sporo nagimnastykowałam ;-)
odlewy też jakoś mi się dziwnie kojarzą z uciętymi rączkami i stópkami dzieci
Dziewczyny może napiszę do Bestyja o powrzucanie tych reklamowych wątków o klubach dla dzieci w jedno bo bałagan się robi i niech przerobi ten wątek z weselami na jakiś ogólny bo z nim to zastój a jakby ktoś potrzebował informacji to znajdzie bo dużo do czytania nie ma a k i można by zrobić taki gdzie jak ktoś wejdzie może się pytać o sale/restauracje itp na ślub roczek chrzest itp a nie zakładać osobny tylko tytuł potrzebny do zmiany i wrzuciłabym tam ten wątek co założyła Na_tuska
Nat_tuska mój Dominik z butlą załapał dopiero na 8M ;-)wcześniej się sporo nagimnastykowałam ;-)
odlewy też jakoś mi się dziwnie kojarzą z uciętymi rączkami i stópkami dzieci
Dziewczyny może napiszę do Bestyja o powrzucanie tych reklamowych wątków o klubach dla dzieci w jedno bo bałagan się robi i niech przerobi ten wątek z weselami na jakiś ogólny bo z nim to zastój a jakby ktoś potrzebował informacji to znajdzie bo dużo do czytania nie ma a k i można by zrobić taki gdzie jak ktoś wejdzie może się pytać o sale/restauracje itp na ślub roczek chrzest itp a nie zakładać osobny tylko tytuł potrzebny do zmiany i wrzuciłabym tam ten wątek co założyła Na_tuska
Ostatnia edycja:
reklama