Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
no u mojego Adasia jest wysypka mała na policzkach z lekkim zaczerwienienem, ale nie zauwazylam, zeby go to swedzilo, czy coś, bo wgl on na to nie reaguje. a tak to cale cialko jest ok. Ja tak w sumie słyszałam, że jak jest skaza białkowa lub jakaś alergia u dziecka, to jest wysypka/uczulenie w roznych czesciach ciala: za uszami, w zgieciach łokci, kolan... a Adas ma tylko ta wysypke na policzkach i teraz jestem zdezorientowana. za duzo sie naczytam, nasłucham a do tego jeszcze coś lekarz nagada i masz babo placek.. wgl nie mam pomyslu, czym Adasia karmic, bo nawet nie wiem, co mam unikac poza mlecznymi produktami...
przed chwila starlam mu 2 jablka i chetnie zjadl rano tak samo zjadl butle mleka i jeszcze bylo mu malo
po mleczku zjadł śniadanko i teraz te jabłuszka.. nie wie, czy dobrze robie, ale Adas lubi taki delikatne paróweczki wieprzowe firmy culineo, jak je widzi, to szaleje ze szczescia i leci do talerza ale nie wiem, czy to dobrze, ze je takie kiełbaseczki...
niedługo popadne w jakies wariacje przez cale te zamieszanie z alergia :/
no i wycofalam wszelkie kubusie z menu napojow... podaje tylko herbatke i Adasko chetnie je pije
przed chwila starlam mu 2 jablka i chetnie zjadl rano tak samo zjadl butle mleka i jeszcze bylo mu malo
po mleczku zjadł śniadanko i teraz te jabłuszka.. nie wie, czy dobrze robie, ale Adas lubi taki delikatne paróweczki wieprzowe firmy culineo, jak je widzi, to szaleje ze szczescia i leci do talerza ale nie wiem, czy to dobrze, ze je takie kiełbaseczki...
niedługo popadne w jakies wariacje przez cale te zamieszanie z alergia :/
no i wycofalam wszelkie kubusie z menu napojow... podaje tylko herbatke i Adasko chetnie je pije