reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
na-tuska masz zdolnego malucha!
mój to ciągle wysyła do mężulka puste smsy, a potem ja obrywam, że przeszkadzam mu w pracy
mój to ciągle wysyła do mężulka puste smsy, a potem ja obrywam, że przeszkadzam mu w pracy
Brzoskwinkaa
z dziećmi nigdy nic nie wiadomo, potrafią wiele razy zaskoczyć
uciekam spać.. dobranoc! :*
uciekam spać.. dobranoc! :*
Brzoskwinkaa
hej ja niestety dzisiaj odpadam i na spotkanie nie przyjde.. przepraszam
Adaś jak tylko wstał, to marudzi, płacze.. ehh.. nie wiem, czy przez tą pogodę, czy przez co..
wgl martwię się tą zmianą diety, bo Adaś uwielbia jogurciki, deserki etc..
tak samo obawiam się tej zmiany mleka, od jutra bede mu podawała ten bebilon pepti... zobaczymy co będzie..
ta dr mówiła, że gdyby nie chciał jeść, to mam mu to z kaszką podawać lub coś..
no, ale Adaś kaszki nie lubi... wypluwa... już kilka razy kiedyś próbowałam mu dawać kaszkę.. bezskutecznie...
Adaś jak tylko wstał, to marudzi, płacze.. ehh.. nie wiem, czy przez tą pogodę, czy przez co..
wgl martwię się tą zmianą diety, bo Adaś uwielbia jogurciki, deserki etc..
tak samo obawiam się tej zmiany mleka, od jutra bede mu podawała ten bebilon pepti... zobaczymy co będzie..
ta dr mówiła, że gdyby nie chciał jeść, to mam mu to z kaszką podawać lub coś..
no, ale Adaś kaszki nie lubi... wypluwa... już kilka razy kiedyś próbowałam mu dawać kaszkę.. bezskutecznie...
Hej Wam, ale Wam fajnie - możecie chodzić na spotkanka:-) ja już też bym tak chciała. A tu wczoraj w aucie w drodze do lekarza jeden skurcz, potem w czasie podłączenia do ktg dodatkowo 5 skurczy. Więc muszę leżeć i brać leki jeszcze przez te 3 tygodnie. Ale z małym wszystko w porządku, szyjka zamknięta więc czekamy i odliczamy.
Co do alergii, to moja najmłodsza siostra (teraz ma lat 8) też miała jakąś alergię jak już skończyła roczek. Miała takie swędzące krostki na policzkach i na ciele. Pamiętam że przeszło, tylko musiałabym się mamy spytać na co to było i jak się wyleczyła.
Pozdrawiam
Co do alergii, to moja najmłodsza siostra (teraz ma lat 8) też miała jakąś alergię jak już skończyła roczek. Miała takie swędzące krostki na policzkach i na ciele. Pamiętam że przeszło, tylko musiałabym się mamy spytać na co to było i jak się wyleczyła.
Pozdrawiam
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Brzoskwinko wiesz co bebilon pepti niestety mocno różni się smakiem od takiego zwykłego mleczka modyfikowanego ja moją oszukiwałam w ten sposób że dawałam jej do smaku chociaż kilka łyżeczek kaszki np 2-3 żeby chociaż smak był inny...aa i ciesz się że nie przepisała ci mleka Nutramigen to dopiero świństwo
zawsze możesz zastąpić mleko krowie (w sensie nabiału ) mlekiem kozim tylko jest to droższa inwestycja ale za to masz pewność że Adasia już nie wysypie.
Goncia to leż i odpoczywaj bo przyjście na świat maluszka oznacza diametralną zmianę w życiu więc odpoczywaj ile się da bo potem trzeba będzie biegać...
Natuska i tygrynka miłego spotkania
Gosia b witamy serdecznie ;-)i co gdzie rodzisz??
Gosia k a co z tobą??
Marcia a jak u Ciebie zdrowa jesteś z Nikim??
Moja ma kaszel teraz mi tego brakowało na tydzień przed imprezą...wrrr nosz...
Dziś chyba spacerek odpada bo pada....może jak przestanie to śmignę na placyk zabaw
zawsze możesz zastąpić mleko krowie (w sensie nabiału ) mlekiem kozim tylko jest to droższa inwestycja ale za to masz pewność że Adasia już nie wysypie.
Goncia to leż i odpoczywaj bo przyjście na świat maluszka oznacza diametralną zmianę w życiu więc odpoczywaj ile się da bo potem trzeba będzie biegać...
Natuska i tygrynka miłego spotkania
Gosia b witamy serdecznie ;-)i co gdzie rodzisz??
Gosia k a co z tobą??
Marcia a jak u Ciebie zdrowa jesteś z Nikim??
Moja ma kaszel teraz mi tego brakowało na tydzień przed imprezą...wrrr nosz...
Dziś chyba spacerek odpada bo pada....może jak przestanie to śmignę na placyk zabaw