reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej ja niestety dzisiaj odpadam i na spotkanie nie przyjde.. przepraszam :(
Adaś jak tylko wstał, to marudzi, płacze.. ehh.. nie wiem, czy przez tą pogodę, czy przez co..
wgl martwię się tą zmianą diety, bo Adaś uwielbia jogurciki, deserki etc..
tak samo obawiam się tej zmiany mleka, od jutra bede mu podawała ten bebilon pepti... zobaczymy co będzie..
ta dr mówiła, że gdyby nie chciał jeść, to mam mu to z kaszką podawać lub coś..
no, ale Adaś kaszki nie lubi... wypluwa... już kilka razy kiedyś próbowałam mu dawać kaszkę.. bezskutecznie...

Hej Wam, ale Wam fajnie - możecie chodzić na spotkanka:-) ja już też bym tak chciała. A tu wczoraj w aucie w drodze do lekarza jeden skurcz, potem w czasie podłączenia do ktg dodatkowo 5 skurczy. Więc muszę leżeć i brać leki jeszcze przez te 3 tygodnie. Ale z małym wszystko w porządku, szyjka zamknięta więc czekamy i odliczamy.

Co do alergii, to moja najmłodsza siostra (teraz ma lat 8) też miała jakąś alergię jak już skończyła roczek. Miała takie swędzące krostki na policzkach i na ciele. Pamiętam że przeszło, tylko musiałabym się mamy spytać na co to było i jak się wyleczyła.
Pozdrawiam

reklama
Brzoskwinko wiesz co bebilon pepti niestety mocno różni się smakiem od takiego zwykłego mleczka modyfikowanego:confused2: ja moją oszukiwałam w ten sposób że dawałam jej do smaku chociaż kilka łyżeczek kaszki np 2-3 żeby chociaż smak był inny...aa i ciesz się że nie przepisała ci mleka Nutramigen to dopiero świństwo:eek::baffled:
zawsze możesz zastąpić mleko krowie (w sensie nabiału ) mlekiem kozim:tak: tylko jest to droższa inwestycja ale za to masz pewność że Adasia już nie wysypie.

Goncia to leż i odpoczywaj bo przyjście na świat maluszka oznacza diametralną zmianę w życiu więc odpoczywaj ile się da bo potem trzeba będzie biegać...

Natuska i tygrynka miłego spotkania:-D
Gosia b witamy serdecznie ;-)i co gdzie rodzisz??
Gosia k a co z tobą??
Marcia a jak u Ciebie zdrowa jesteś z Nikim??

Moja ma kaszel:crazy: teraz mi tego brakowało na tydzień przed imprezą...wrrr nosz...
Dziś chyba spacerek odpada bo pada....może jak przestanie to śmignę na placyk zabaw:nerd:

Do góry