reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
na-tuska dawaj z dwojka! jak sie wiecej lasek zbierze to bedziesz miec do pomocy. wracając do zajec to troche dupaa , bo kazda by byla w innej grupie...ja w przedziale 2-3lata. a ja jakos nie lubie chodzic gdzies gdzie nikogo nie znam. nigdy nie wiadomo na koga sie trafi....hehhe
ja mam podobnie.. lepiej jak sie idzie z kims znajomym, zawsze razniej :)

ja bym do grupy powyzej roku szla. tak gdyby co :)

Ilonka nie jest to duże z Emilką byłam kilka razy dzieci też dużo nie ma no chyba ze w weekend i jakieś są urodziny to wtedy może z 20 się uzbiera ale wtedy to biorą udział w zabawie tzn konkursach wszystkie dzieci Aktiv.pl - C.H. Giant w Poznaniu

ja widziałam jakiś plakat o zabawach dla dzieci tam gdzie Emilka chodzi w poniedz przeczytam dokładnie co i jak i dam Ci znać ale pamiętam że drogo nie było ale właśnie nie pamiętam od jakiego wieku te zajęcia

jejku Dominik budził mi się już 8 razy :/ znowu pomrukuje

Ostatnia edycja:
faktycznie każda z innej bajki wiekowej :D
ale jakby co to możemy kiedys się spiknąć w tym Gauganku Kozaczinowskim ;)
spadam spać, jutro nadrobię, pa!

hej laski

kozaczino ja moją uczyłam od pierwszych dni życia że jest kąpiel kolacja i spanie i teraz nie mam z nią problemów wie co jest grane i że zaraz idzie spać i sama zasypia w łóżku dosłownie zaraz po zjedzeniu kaszki w butli. Jest to bardzo wygodne:rofl2:

A ja nie chodzę na takie spotkania nie wiem jakoś tak nie mam przekonania:baffled: moż ejak będzie zima to się skusze ale puki co wolę z młodą iść na plac zabaw i popatrzeć jak tam się uspołecznia z innymi maluchami:laugh2: poznam jakieś nowe mamuśki;-) i jest ok...
Moja właśnie się bawi w "zbieramy zabawki" -jeżdzi z pudłem od zabawek po domku i szuka zabawek i je wrzuca do pudła:-D:-D:-D

a do kina chcę się wybrać tylko czekam na jakiś dobry film... bo na razie to nic mi nie dopowiada....choć ten film co koza pisała o nim to nawet nawet ale m musi zaakceptować wybór więc będzie ciężko:-p

reklama
Guziczek a ty gdzie mieszkasz bo zapomniałam ?

ja tez mało chodzę z 2 dzieci na raz na balet ide tyko z Emilką ;)

i uprzejmie prosimy o głosy linki w podpisie ;)

Do góry