reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no to zdrowiej Słowiczku:)
na pocieszenie powiem Ci,że mniewczoraj cyc ściął, jakiś zastój czy zapalenie,bez gorązki się nie obyło:)
a powiedzwreszcie gdzie się przeprowadzacie?????????????????
katka wo bist du?????????????????????????????????????????????????

Biedronka oj współczuję z tym cycem. Masuj, ogrzewaj i jeszcze raz masuj...miałam ze dwa razy małe zapalenie ale bez gorączki się udało i tysz okropniaście bolało...a byłaś z tym u lekarza czy jakoś się rozchodzi???
a przeprowadzamy się do Kaźmierza :-)

słowiczek z Kinią mi się ciagle robi,wiec nie chodzę do lekarza samo przechodzi po jakichś 2 dniach:(
a gdzie ten Kazimierz?

Ja też nie chodziłam ale właśnie po dwóch dniach zapalenie się rozchodziło...ale się cierpiało wtedy, najgorzej jak młody ssał...ałaaa...

A Kaźmierz leży w gminie Szamotuł. Stamtąd jest 9 km do Kazia...

o kurde myślałam,żegdzieś znowu jak z procy wystrzelicie daaaaaaaaaaaleko...miło,że nie aż tak:)
a cyc to mnie boli najbardziej jak gryzie małpiszon jeden

Czesc dziewczynki!

Przepraszam,ze sie tak dlugo nie odzywalam,ale najpierw mnie nie bylo (cale swieta poza domem),a w okolicach Sylwestra bylo mi jakos takos,dola zlapalam, a ostatnimi dniami biegalam do pediatry z Zuzia i Hania:sick:.Poza tym moje mlodsze dziecie rosnie i calymi dniami juz nie spi hyhyhy.

BIEDRONKA - do ktorego miesiaca zycia Twoja Ewcia brala zelazo?do 6,dobrze pamietam?Czy dawalas jej zelazo z kwasem foliowym czy bez?Bo Haninic nie chce wzrastac i ma podwojna dawke tego badziewia teraz :sick:

Slowiczku
- zdrowiej,zdrowiej.Zuzia tez nawija o Gabrysi.Zapomnialam Ci powiedzic,ze jak wyszlyscie od nas,to wieczorem podczas kapieli,Zuzia mi powiedziala,ze KOCHA GABRYSIE :-D.I oczywiscie pyta sie kiedy przyjedziecie,i ze tez mam Gabrysi pokazac jej kurtke z Teletubisiem:-)

Ja Zuzi podaje Vigor Junior,a Hania ma zalecona wit.C.

Pozdrawiam

A tu Hania,rosnie jak na drozdzach :)

no to superancko katko,że Hanula taka duża lasencja
co do żelaza to najpierw brała do 6 miesiąca,ale nie dawałam jej z kwasem,chociaż miałam,ale potem jak była starsza też brała żelazo i z kwasem,ale wtedy ja jej dawałam połówkę tabletki i ona ją sobie gryzła
Kiniuśka ma 3 zęby:)i zgrzyta wstręciucha jedna...poza tym nie chcą spac i tylko się obwiesic...
dużo zdrówka

reklama
Do góry