Witam tuż przed Świętami ;-)
Katka - no mój mąż to ma moć haha - no kazał, to musiałam rodzić
No i pieknie Ci Hanka przybiera na wadze, baaardzo ładnie :-)
A ja prezenty pakuję bardzo ładnie - podpatrzyłam kiedyś jak to robił Pan w pewnej galerii ze szkłem, cudnie pakował i odkryłam jak powinno się to robić, żeby na paczkach o prostych kształtach nie było zagięć :-) Chętnie bym pomogła, ale niestety już za późno
Jarzebinko - no Jarocin niedaleko w sumie, ale codzienne dojazdy rzeczywiście muszą męczyć
Wcale się nie dziwie, że się przenosicie
No i dziękuje za pełną odpowiedź na moje pytanie :-)
Moniko - ja niestety nie pomogę w sprawie okulisty, ja to nawet bym nie pomogła w sprawie dobrego pediatry prywatnie, chociaż bardzo bym chciała móc pomóc:-)
No u nas też już Świąteczne sprzątania i gotowania, narazie delikatnie, ale jutro to już pełną parą - narazie jeszcze nie sprzątam jakos mocno - wszystko jak zwykle na ostatnia chwilę zaostawiam (jak to ja) :-):-):-) Ale pocieszam się tym, że jestem w stanie postrzątać w 3 godzinki całe mieszkanko - okna mam już pomyte, a to najgorsza dla mnie robota
No nic, mykam póki co, ale zanim zniknę na Święta,
chciałam życzyć Wam wszystkiego co najlepsze, zdrowia przede wszystkim, bo sporo choruje, szczęścia, maasy prezentów, dużo smakołyków na wigilijnym stole oraz samych szczerych życzeń i rodzinnej atmosfery
:-)