reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Katko, mam do Ciebie pytanko. Gdzie robiłaś USG bioderek córci? A, i czy robiłaś prywatnie, czy na ubezpieczenie?
Ja w 6 tygodniu robiłam swojemu synkowi na OS. Batorego w Zdrowej Kobiecie, teraz mieliśmy zgłosić się ponownie, ale okazało się, że tam trzeba już płacić, bo nie podpisali umowy z NFZ. Gdybym musiał robić je prywatnie, to zrobiłabym, ale przeciaż należą się z ubezpieczenia, więc nie mam ochoty płacić.
Z góry dziękuję za pomoc.

reklama
MONIKA JA ROBIłAM kINI MOJEJ (TERAZ MA 7,5 MIESIąCA) W PRZYCHODNI PRZY śW. RODZINIE I NA 28 CZERWCA W SZPITALU,ALE NIESTETY CZEKA SIę DOśC DłUGO:(

Ja w koncu robilam w Przychodni Lekarskiej MEDEO os.Rzeczyspospolitej 6 tel.8771705,tam jest prywatnie.40 zl zawizyte.Ale wolalam tam isc bo mam to obok domu,niz telepac sie tramwajem.

A w ogole pozdrawiam.
Jakie macie plany na dzis?Ja nie dlugo bede zmykac na spacerek.

ja byłam na spacerku właśnie o 10.30 byłyśmy godzinę i kapa bo 4 razy deszcz popadał,Ewa glebę taką zaliczyła,że musiałam ją na rękach nieśc:( a jak tam Twój spacerek????

Dzięki za podpowiedzi.

Ja też już zaliczyłam spacerek. Teraz synuś śpi w wózku. Nie wiem wprawdzie jak długo to jeszcze potrwa, bo coś u nas w bloku robią i wiercą, i stukają...

Pomimo kiepskiej pogody mam dziś dobry humor. Chciałabym wszystkich zarazić swoim dzisiejszym optymizmem.
Uwaga!!! Zarażam!!! :-D

elo elo,chate mam wolna,wiec wariuje ;-)

Uzyszkodnik sie melduje ;-) i przyznaje do tego,ze zlamal swe przyzeczenie noworoczne - zjadl cos po godzinie 20:eek:Ale bylam tak glodna,ze szok.I skusilam sie na nalesniczka z serem,ale 1.

Biedronko - spacerek byl calkiem udany,nawet tak bardzo,ze nie zwrocilysmy z Zuzia uwagi ,ze sie mocniej rozpadalo hyhy.A w ogole musze uzupelnic zaleglosci i odp na Twoje pytanie,dot,pracy mego lubego_Otoz on pracuje w firmie komputerowej w dziale spedycji.Wlasnie mi nadal,ze bedzie za godzinke w domku :).
Slowiczku - ladnie to tak sie smiac z kolezanki;-),do tego chyba starszej.Jeszcze raz dzieki za zyczonka urodzinowe.

A co jutro bedziecie porabiac?

Ja raczej pojade odebrac moje nowe seksapile (czyli okulary).Przyszla mi ochota na zmiany osttanio;-).

Pozdrowki

no katka chyba miałaś dziś wyjątkowo dobry humor:)))
Knia śpi,Ewa też kurde czy wasze 3 latki też tak póżno chodzą spac????????? wykończy mnie to dziecko...
a co do jutrzejszego dnia to pojedziemy sobie z meżulkiem na polibudę (of course z potworami też:)a potem na zakupki,tylko nie wiem jeszcze jak,bo chcę do carfura,ale chcę ewę zostawic w kulkach w m1,więc pewnie pójdziemy albo do reala,albo ewa nie pójdzie w kulki...

reklama
...a tak humorek fajny :D,wlasnie zdjecia sobie zgrywam na kompa,poczekam na mezulka jeszcze chwilunie i potem mykam do wyrka...

Zuzia zasypia ok 21,zasnela by wczesniej,ale przez Hanie,nie da rady.Jak juz zasnie to spi do rana.Mowi tylko co wieczor,ze nie moze zasnac,czasem rzeczywiscie sie dluzej pokreci,ale to raczej rzadko.
Wiecie,co od pewnego czasu robi Z,jak H placze,to sobie zaytka uszy,twierdzac,ze drazni ja ten placz:eek:Moze i dobrze,ze walczy tak o swoje...mhm..

I na koniec pytanie Z,ktore mnie rozwalilo: MAMA DLACZEGO PRZEZ RęKAW NIE DA SIę TRĄBIć JAK PRZEZ TRąBę?

POZDRAWIA KATKA

Do góry