reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny :-)
pragnę się pochwalić że dzisiaj odbyłam z dzieciem spacer bez wózka;-) Lula zamotana w chustę pięknie sobie spała na piersi mej:-D ludzie się gapili, ale komentarze pozytywne. W ogóle jakiś pozytywny dzień dzisiaj Lula w dobrym humorze to i mi się udzieliło:tak: teraz wykąpana leży w łóżeczku i kombinuje jak tu nie spać:-)
Laski może się wybierzemy z dzieciakami na spacerek na cytadelę np. co wy na to?

reklama
Tygrynka dawno nic nie pisałaś :) co tam słychać?
Laski co taka cisza wszyscy na wakacjach? Ja już dni odliczam bo w niedzielę ruszamy nad morze :-) i dwa tygodnie będę milczeć :tak:

Witam wszystkie mamy:)

W poznańskim wątku się jeszcze nie wypowiadałam...jakoś niestety nie dotarłam do Was wcześniej, skupiłam się nie wiedzieć czemu na forum "lipcowek".
Mamą Basieńki zostałam dopiero 9 lipca, mała ma już prawie dwa tygodnie!
Fajnie, że są inne mamy z Poznania:D Mam nadzieję, że uda mi się z Wami bliżej zapoznać!

Witaj Skrzacie gratuluję córeczki (córeczki są świetne;-)) 2 tyg. czeka cię mnóstwo fajnych chwil :-D z każdym dnie jest coraz ciekawiej:-) Fajnie że kolejna mama dołączy do naszego grona:tak:

Kozaczino dziękuję! Oj słodkie te córeczki:-). Basia dzisiaj kończy już dwa tygodnie, czas leci... Nawet nie wiedziałam, że taki mały szkrab jest aż tak kontaktowy i z każdym dniem coraz bardziej:)
Widzę, że na forum prawdziwy "sezon ogórkowy" wszyscy pewnie na wakacjach, a ja z takim maleństwem się jeszcze nigdzie nie ruszę!

hej
jedziemy jutro nad morze :-) to że pogoda siadła to standard (zawsze jak mamy urlop pogoda jest do d...) jeśli się dorwę do wi-fi to napiszę jeśli nie to macie mnie z głowy na 2 tyg.;-) buziaki

Heja :)
My wczoraj wrócilsmy, bło fajnie a Niki ciągle spał ale nozki w morzu zamoczył ;-)
dzien przyjazdu był piekny i nastepny też ale wczoraj i przed koszmar.
Koza zycze ci udanej pogody!!!!!!
3 dni bez BB jak bez ręki hehe

No to ja sie witam na tym forum:)Witam wszystkie poznanskie mamusie:) jestem tu pierwszy raz, ale juz widze znajomą. Czesc Marciaa :D

reklama
Do góry