reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny :-)
pragnę się pochwalić że dzisiaj odbyłam z dzieciem spacer bez wózka;-) Lula zamotana w chustę pięknie sobie spała na piersi mej:-D ludzie się gapili, ale komentarze pozytywne. W ogóle jakiś pozytywny dzień dzisiaj Lula w dobrym humorze to i mi się udzieliło:tak: teraz wykąpana leży w łóżeczku i kombinuje jak tu nie spać:-)
Laski może się wybierzemy z dzieciakami na spacerek na cytadelę np. co wy na to?

reklama
Tygrynka dawno nic nie pisałaś :) co tam słychać?
Laski co taka cisza wszyscy na wakacjach? Ja już dni odliczam bo w niedzielę ruszamy nad morze :-) i dwa tygodnie będę milczeć :tak:

Witam wszystkie mamy:)

W poznańskim wątku się jeszcze nie wypowiadałam...jakoś niestety nie dotarłam do Was wcześniej, skupiłam się nie wiedzieć czemu na forum "lipcowek".
Mamą Basieńki zostałam dopiero 9 lipca, mała ma już prawie dwa tygodnie!
Fajnie, że są inne mamy z Poznania:D Mam nadzieję, że uda mi się z Wami bliżej zapoznać!

Witaj Skrzacie gratuluję córeczki (córeczki są świetne;-)) 2 tyg. czeka cię mnóstwo fajnych chwil :-D z każdym dnie jest coraz ciekawiej:-) Fajnie że kolejna mama dołączy do naszego grona:tak:

Kozaczino dziękuję! Oj słodkie te córeczki:-). Basia dzisiaj kończy już dwa tygodnie, czas leci... Nawet nie wiedziałam, że taki mały szkrab jest aż tak kontaktowy i z każdym dniem coraz bardziej:)
Widzę, że na forum prawdziwy "sezon ogórkowy" wszyscy pewnie na wakacjach, a ja z takim maleństwem się jeszcze nigdzie nie ruszę!

hej
jedziemy jutro nad morze :-) to że pogoda siadła to standard (zawsze jak mamy urlop pogoda jest do d...) jeśli się dorwę do wi-fi to napiszę jeśli nie to macie mnie z głowy na 2 tyg.;-) buziaki

Heja :)
My wczoraj wrócilsmy, bło fajnie a Niki ciągle spał ale nozki w morzu zamoczył ;-)
dzien przyjazdu był piekny i nastepny też ale wczoraj i przed koszmar.
Koza zycze ci udanej pogody!!!!!!
3 dni bez BB jak bez ręki hehe

No to ja sie witam na tym forum:)Witam wszystkie poznanskie mamusie:) jestem tu pierwszy raz, ale juz widze znajomą. Czesc Marciaa :D

reklama
Do góry