reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam pięknie! Miło dołączyć do poznańskiej grupy :)
Czym się trzeba wkupić? ;)
Witamy

żeby sie wkupić trzeba przelać nam na konto po 100zł hehe ;-) jak któreś 100zł za mało to można sie dogadać ;-)

Niki świetny i taki maleńki jak się patrzy na zdjęcia :)

mój poszedł już spać ciekawe czy na noc bo chodzi gdzieś 21:00-21:30 spać

a mnie brzuch boli ja w sumie na diecie jestem cały czas a dziś mój obiad robił i wczoraj kolację wiec tyle mi nawciskał ze żołądek nie wyrabia od obiadu na jedzenie nie mogę patrzeć i aż mnie mdli ...ciąża ostrzegam wykluczona ;)

a wiesz..moja waga dalej w miejscu..
tez mam diete nie jem lsodyczy ale wczoraj chociaz sie skusiłam na piwko i kawałek placuszka
mnie jeszcze czeka kapiel Nikiego bo zjadł mi mleczko i kimnął w bujaczku a żal mi go wybudzać. Dzisiaj ładnie pospał bo do 9 :)
w piątrek idę do pediatry mam nadzieję, że jego gardziełko już wyleczone bo bym sie pochlastała jakbym i sie rozchorował jeszcze raz na wyjazd..w ogole jak bedą tkaie upały to o 4 rano musimy jechać o zgrozo heh

jestesaniolkiem coś ucichła:baffled:

kurcze moja kolezanka dowiedziala się, że jest w ciązy 7 tydzien i ma małe szane na donoszenie eh co się teraz dzieje :((

dzień dobry!
My dzisiaj miałyśmy ciężką noc bo Kamila budziła sie co chwilę z krzykiem. Ech te upały....

Ja też na diecie bo w ciąży miałam na plusie 25 kg (zatrucie ciążowe) i zostało jeszcze 5 do zrzucenia ale jakoś ciężko idzie:( A niedługo wyjazd na wakacje więc pełna mobilizacja.

Wczoraj byłyśmy u pediatry bo coś się córci na kciuku zrobiło i brzydko to wygląda. Dostałyśmy maść do smarowania a jak sie nie poprawi to w poniedziałek dermatolog.

kurcze moja kolezanka dowiedziala się, że jest w ciązy 7 tydzien i ma małe szane na donoszenie eh co się teraz dzieje :((

mi też dawali małe szanse na donoszenie a jednak sie udało i to bez żadnych komplikacji... więc głowa do góry i trzymamy kciuki za koleżankę

a mnie znowu gardło boli...ja nie wiem to jest jakis pech! najgorszy tydzien w roku chyba na razie
koza pokaz Majcię :)
mnie tez gardło boli ale to przez wszystkie klimatyzatory i wiatraki :no: zdjęcia Majki wkleję w fotowatku :-)
Witam pięknie! Miło dołączyć do poznańskiej grupy :)
Czym się trzeba wkupić? ;)
witamy serdecznie :-)
żeby sie wkupić trzeba przelać nam na konto po 100zł hehe ;-) jak któreś 100zł za mało to można sie dogadać ;-)
hehe dobre :-D
Kobitki szalejecie z dietami ;-) ja karmię cycem i to taka moja wymówka że nie moge diety stosować ;-) a ja po prostu luie podjeść ...
Marciaa gdzie sie na wakacje wybieracie? My za tydzień nad morze jedziemy calą paczką - bedzie wesolo.
Martulka zdrówka dla Kamilki :-)

Ostatnia edycja:
Hej laski ja tak w zasadzi na chwilkę poinformować was że po jutrze wyjeżdżam na 5 tygodni na urlopik i nie będzie mnie....
Powoli się pakujemy i już mnie to wszystko przeraża... nie wiem jak my się zabierzemy do kombi:zawstydzona/y::dry:
na szczęście po 2 tyg wracamy do domku żeby ogarnąć temat przeprać się i spakować i znowu jechać w siną dal:-D
Już upały mnie dobijają wychodzę z Zosią o 9 i wtedy jest dość przyjemnie.. w domku też chłodek jest więc nie jest tak źle.. tylko szkoda mi tej pogody bo ładnie jest a my w domku:baffled:
Miłego dnia

AAAAAAAAAAAAA Poznański żar tropików!
o 9 rano prawie 30 stopni ja pitole....ja już padam na twarz!;)

kozaczino jedziemy do Ustki ..w tym roku za granicę nie jadę bo z małym nie cce się tłuc może gdzies cos fajniejszego na śwęta. Jedziemy tylko na 3 dni ale zawsze coś...zdarze zjesc gofra loda i wypic zielone piwo:D:D:D

guziczek 5 tyg? to gdzie wy jedziecie ?:))

Kozaczino ja też karmię cycem wiec stawiam że dlatego mi lepiej idzie ;) właśnie się objadłam tak arbuzem że pękam ale jestem taka zachłanna że zjem do końca haha

u mnie w domu 33 stopnie na dworze niby 35 faktycznie jak żar tropików a córa o 10:00 się jeziorkowała dziadek uczył ją pływać teraz pewnie już w domku siedzą bo do 16:00 potem nie wychodzą

ja wczoraj małego usypiałam zawsze 20:30-21:30 miej więcej o tych godzinach zasypia wczoraj 21:30 a ten oczy wielkie wiec go na ręce o psa wziełam i na dwór pospacerowaliśmy 15 minut troszkę się wychłodził i do domku i od razu usnął mimo że wieczorem się ochładza ja normalnie domu schłodzić nie mogę ciągle duchota szkoda tylko że wieczorkiem komary tną jak głupie wiec spacerek też krótki

Guziczek miłych wakacji :)

Martulka a mówili co to na tym kciuku może być ?

reklama
Gosia- pediatra stwierdziła ze to może być od poranienia tego kciuka ukruszonym zębem (moje dziecko próbowało ugryźć garnek:)) a do tego Kamila ssie tego kciuka i dlatego takie się bzydkie to zrobiło. Sama nie wiem... smarujemy to maścią z antybiotykiem od wczoraj i dzis jakby troszke lepiej to wygląda- nie jest już takie opuchnięte i czerwone. Zobaczymy...

Nam upały też coraz bardziej doskwierają- problemy z zasypianiem (w pokoju 29 stopni) i apetyt coś moja córcia straciła. Nie chce jeść śniadań ani kolacji. Dobrze ze chociaż obiady jakoś zjada.

Guziczek- ale zazdroszczę tak długich wakacji- my tylko na tydzień jedziemy.
Kozaczino- dziękujemy!
A i udało mi się wreszcie dodzwonić do tego konsultacyjnego punktu szczepień- mamy termin na 5 października:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry