reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka szybkiego powrotu do zdrowia dla was

a to my w 21 tygodniu po 4 miesiacach lezenia plackiem na małej przepustce;-)

Załączniki

• DSC04962.jpg
    DSC04962.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
dzieki kochane :tak::tak::tak::tak:

Wiki wlasnie wstała troszke zupki pochliptała i juz odruch wymiotyny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale na szczescie nie zwymiotowala:no::no:
ja z tego wszystkiego to sama apetytu nie mam ciagle tylko latam jaki piguła ehheeh i piore po 2 razy dziennie bo wszystko spocone i obrzygane:-p:-p:-p

oby to juz sie konczylo bo w pracy to poprostu zasypiam na stojaco:sorry:

Ilonka- no to tez nie ciekawie masz kobito z tym wstawanie ja pamietam tez tak miałam jak małej zeby szły to w dzien jak zabi chodzilam:happy::happy: dasz rade!!!!
Syla- jaki duzy brzunio masz juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slicznie wygladasz buzka ładna deliktana..............:tak::-) moze chłpoina go zamieszkuje co????????
Anka- a jak tam twoje dziewczyny na tej diecie juz lepiej????? co to wogole za dieta ? moze pisalas a ja nie doczytałam..............

no tatulek obstawia ze synus będzie;-) moze jutro sie cos dowiemy:-)

wyglądam inaczej niż w ciąży z Alunią, brzuch mam taki bardzie piłkowaty jak stoje a wtedy mi w boki szlo. no zobaczymy, nam jest obojętne aby w terminie urodzic.

Gosiu bóle wzrostowe są bardzo możliwe jeśli faktycznie zauważyłaś intesywniejszy wzrost dziecka.. moja siostrzenica jest od mojego synka starsza raptem 7 miesięcy.. a wyższa od niego o głowę!!!! i bardzo ale to bardzo narzeka i płacze że bolą ją nóżki..

hej kobitki
będziemy mieli córeczkę!!! mąz sie upiera na Wiktorię wiec będzie mała Wiki;-)
bardzo sie ciesze, to bedzie nasza druga córeczka, szkoda tylko ze ta pierwsza nie moze byc z nami:-) ale jestem pewna ze czuwa nad nami z "góry"....

hejka
Gosia widze ze nie dadzą ci pospac;-)
ale ja tez dzis wstalam o 7 ale o 20 poszłam juz spac bo padnieta bylam, dzis mamy rocznice slubu pierwszą no ale niestety w łóżeczku i w dodatku bez przyjemnosci cielesnej...hihi
no ale dla córeczki wszystko:-)

Witam
Ja wstałam po 9 i mlodzi tez:tak::tak::tak:
A wczoraj dziewczynki wyjatkowo wczesnie poszly spac bo troszke po 21:-)

SYLA
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::tak::tak:Oby jeszcze jak najwiecej takich rocznic było:-):tak:

reklama
Witam a ja wstałam dzis o 3:30 bo do pracy:szok::szok::szok: a teraz siedzei jak kłek bo moi jeszcze spia wiec korzystam z chwili i buszuje na bb bo potem roznie to bywa czasu moge nie miec................................

zastanawiamy sie nad kupnem malej psa:rofl2::rofl2::rofl2: bo strasznie kocha zwierzeta i wiem ze jej smutno czasami samemu....................a o rodzenstwo jakos ciezko sie postarac................ehhhhhhhhhhhhh

Goska- a jak tam u ciebie no wiesz...............................:-D:-D:-D

Do góry