reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka szybkiego powrotu do zdrowia dla was

a to my w 21 tygodniu po 4 miesiacach lezenia plackiem na małej przepustce;-)

Załączniki

• DSC04962.jpg
    DSC04962.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
dzieki kochane :tak::tak::tak::tak:

Wiki wlasnie wstała troszke zupki pochliptała i juz odruch wymiotyny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale na szczescie nie zwymiotowala:no::no:
ja z tego wszystkiego to sama apetytu nie mam ciagle tylko latam jaki piguła ehheeh i piore po 2 razy dziennie bo wszystko spocone i obrzygane:-p:-p:-p

oby to juz sie konczylo bo w pracy to poprostu zasypiam na stojaco:sorry:

Ilonka- no to tez nie ciekawie masz kobito z tym wstawanie ja pamietam tez tak miałam jak małej zeby szły to w dzien jak zabi chodzilam:happy::happy: dasz rade!!!!
Syla- jaki duzy brzunio masz juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slicznie wygladasz buzka ładna deliktana..............:tak::-) moze chłpoina go zamieszkuje co????????
Anka- a jak tam twoje dziewczyny na tej diecie juz lepiej????? co to wogole za dieta ? moze pisalas a ja nie doczytałam..............

no tatulek obstawia ze synus będzie;-) moze jutro sie cos dowiemy:-)

wyglądam inaczej niż w ciąży z Alunią, brzuch mam taki bardzie piłkowaty jak stoje a wtedy mi w boki szlo. no zobaczymy, nam jest obojętne aby w terminie urodzic.

Gosiu bóle wzrostowe są bardzo możliwe jeśli faktycznie zauważyłaś intesywniejszy wzrost dziecka.. moja siostrzenica jest od mojego synka starsza raptem 7 miesięcy.. a wyższa od niego o głowę!!!! i bardzo ale to bardzo narzeka i płacze że bolą ją nóżki..

hej kobitki
będziemy mieli córeczkę!!! mąz sie upiera na Wiktorię wiec będzie mała Wiki;-)
bardzo sie ciesze, to bedzie nasza druga córeczka, szkoda tylko ze ta pierwsza nie moze byc z nami:-) ale jestem pewna ze czuwa nad nami z "góry"....

hejka
Gosia widze ze nie dadzą ci pospac;-)
ale ja tez dzis wstalam o 7 ale o 20 poszłam juz spac bo padnieta bylam, dzis mamy rocznice slubu pierwszą no ale niestety w łóżeczku i w dodatku bez przyjemnosci cielesnej...hihi
no ale dla córeczki wszystko:-)

Witam
Ja wstałam po 9 i mlodzi tez:tak::tak::tak:
A wczoraj dziewczynki wyjatkowo wczesnie poszly spac bo troszke po 21:-)

SYLA
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::tak::tak:Oby jeszcze jak najwiecej takich rocznic było:-):tak:

reklama
Witam a ja wstałam dzis o 3:30 bo do pracy:szok::szok::szok: a teraz siedzei jak kłek bo moi jeszcze spia wiec korzystam z chwili i buszuje na bb bo potem roznie to bywa czasu moge nie miec................................

zastanawiamy sie nad kupnem malej psa:rofl2::rofl2::rofl2: bo strasznie kocha zwierzeta i wiem ze jej smutno czasami samemu....................a o rodzenstwo jakos ciezko sie postarac................ehhhhhhhhhhhhh

Goska- a jak tam u ciebie no wiesz...............................:-D:-D:-D

Do góry